Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi bu olayi msn de konusak onun istedi mp3 farkli bi konu caktirma
tamam karde?im ?akt?rm?yom bende isterem
Cesur_18'e Te?ekk?rlerimizle,
|
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi bu olayi msn de konusak onun istedi mp3 farkli bi konu caktirma tamam karde?im ?akt?rm?yom bende isterem
10-04-2006, Saat: 09:12 AM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi bu olayi msn de konusak onun istedi mp3 farkli bi konu caktirma Buna kesinlikle inan?yorum MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cesur'un biryere gitti?i felan yok, arkada?lar?n? satacak cinsten birisi de?il... bir yere gidemez zaten sirf senin ettigin sozler icin burdayim morci bilion sen zaten ..... tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laa Cesur hala bekliyorum program?... PROgramini bilgisayar isletim sistemine koydum inderebilirsin
10-04-2006, Saat: 11:21 PM <
ismi guzel..senin burali oldugunu biliyordum...cesurcugum,kaybolma oldu mu?paylasimlarin icin tsklermiley9:
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PROgramini bilgisayar isletim sistemine koydum inderebilirsin Eyvallah karde?im...miley14:
10-05-2006, Saat: 01:19 PM <
miley37:umarim,admin'in baslattigi "... cesur_18'e destek veriyorum"anketinde yer alan"evet"ler le cesur yetkilerine kavusur!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|