Gülme O zaman
Garip Sohbetler
|
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 08:12 PM <
Neyse ,
Yukarıda ki Esra Su nun yazdığıklarına emine baya bozuldu , sanki doğruyduda Kızdı elbette , ama bunu fazlada dile getirmedi emine , zaten muhatapda olmadı , aferin kız . Emine yi düşündüren tek şey evleneceği adam dı ... Kim di bu ?? ( ben değilim herhalde ) Onunla yatıyor , onun hayalinle yaşıyordu ki ben şahidim adamın umrunda bile değildi bvizim emine Talihsiz kzıım yaa .... Sonrasında emine adama mektup yazmaya karar verdi .. Oturdu yazdı ....
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 08:15 PM <
Bu arada Mektup ne demekdir hemen açıklayayım ....
Ey sevgili hayatın karanlık takvimlerinde insanoğluna sırlarlarıyla eşlik eden sevgili eş ve dost,yani sevgili günlüğüm, mektubum! ...Anılarmıza biçim verirken hep saklı bir kentin postahanesine bıraktığımız isimsiz ve adressiz mektuplar! ...hayata mistik bir edayla yaklaştığımız küresel bir bilinç,istek ve arzudur mektup! ...yıldız tozlarının ruhumuzu okşadığı,tanrısal bir müzik ile edebiyatın kavgasıdır mektup! ..bir tango ve kavgalı bir şiirdir mektup! Emine nin bundan haberi bile yokdu ...
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 08:18 PM <
Eminenin adama yazdığı mektuba baksanıza , harbi salak ya bu kız ..
Ben bir mektup yazdim dostlar dostuna Gozlerimi sel aldi sanki bir tuna Selamim soyle benden garip mahsuna Canim kurban olsun halim sorana Ve gönderdi mektubu adama .. Bekle babam bekleki cevap gelsin ... Tehoooo çok bekler biliyorum ama üzülmesin diye söylemiyorum ... Emine - Sana ne hem sen girme araya o beni seviyor , cevapda gelecek .
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 08:22 PM <
Vayy bee cevap geldi .....
Bir meltem beklerken gözlerinden Yetim bakışlarım Estirdin sam yelini Döküldü yapraklarım En ağır sözler geliyor dilime Yine de susuyorum Adını anmak istemiyorum. Pardon adın neydi
Pardon cevap olarak değilde cevabı arkasında yazıyo çözümü tam olarak söylerseniz sevinirim . . .
Yaw Git G?sterme Bana Matematikle ?lgili Bi?i ?ss de ?ok G?rd?m
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 379 Ziyaretçi