yA GeLmEzSeNN!!
|
ne kadar dogru ama bırınden bırı mutlaka sozunden cayıyor...
02-27-2008, Saat: 05:31 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar dogru ama bırınden bırı mutlaka sozunden cayıyor... cayiyorsa demekki sevmior demi ? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cayiyorsa demekki sevmior demi ? Szö vermek kolaydır sevsende sevmesende ama tutamassın ne kadar seversen sev.. The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beLki seviyOdurda Cayması qerekiyodur (: Kımse sevdıgı halde sevgılıden avzgecmez..Vazgecerse..Sevgılı denmez..Sevılendır..Sevendır ama sevgılı degıldır..ben severek ayrılıga ınanmıyorum..:9
02-27-2008, Saat: 05:38 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beLki seviyOdurda Cayması qerekiyodur (: 'seviorum ama ayriLmamiz Lazim' yok bole bise ya seviorsa seviordur engel tanimaz hem crerature ne yazmisti bi konuda 'askin için savasmalisin' yani tam olarak bole deildide buna benzer bise
02-27-2008, Saat: 05:39 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Szö vermek kolaydır sevsende sevmesende ama tutamassın ne kadar seversen sev.. Seviorsa söz verir, seven insan verdigi sozu ttutar tutamayacagi sozu verende zaten sevmiordur laF olsn die söz veriLmez
02-27-2008, Saat: 05:40 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam bi$e Demedim ya yanLi$ anLama geneL oLarak dedim ben seven insanin niye caymasi gereksin ki ?? Eger caymayi dusunuyorsa sevmiordur demi ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi