Arkadaş arasında yorulmak diye birşey olmaz ki..!
Buda gulshen ablama
|
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abla sana bişey söylemem gerek ama burda olamaz ki pmde atamıyorum sana pm kutum dolmuş hayranlar sağolsun sen msn in nie açık değil buyur canım sor?
02-28-2008, Saat: 01:29 PM <
gulshen abla ben sıkılmaya başladım yanlış anlıyorum galiba istenmiyorum sitede.
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pm kutum dolmuş hayranlar sağolsun sen msn in nie açık değil buyur canım sor? gülşen abla senimisssinnn mrhaba ablaaa nasssın eemisinnn beni tanıdınmıııı....
02-28-2008, Saat: 01:43 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülşen abla senimisssinnn mrhaba ablaaa aaa bu o güLsen mi ???? can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gulshen abla ben sıkılmaya başladım yanlış anlıyorum galiba istenmiyorum sitede.:S hönkkk :S GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülşen abla senimisssinnn mrhaba ablaaa he bnm aplamm iim sen nasılsın yok valla tanıyamadım sen de bana konu açmıştın böle gülsen aplama diye PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aaa bu o güLsen mi ???? çık gUlshen in apla hali gulshen diil
02-28-2008, Saat: 02:24 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S hönkkk :S ne demek bu? gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he bnm aplamm iim sen nasılsın yok valla tanıyamadım sen de bana konu açmıştın böle gülsen aplama diye hessamıı deeeonnn yawww verde şu linki bakam helee wala merak ettim nasıl bi konuyduu bu hele yawww.. aplaa sen ne cicisin yawwsssss beinm hiç aplam olmadı aplam olurmusun .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda benim bebeim :) | Leader | 12 | 1,096 |
10-30-2008, Saat: 08:18 PM Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği |
|
Arkadaşlar buda Delikanli_yurek berbat bir sesim var uyarmadın demeyin. | *Asİ-yÜrEk* | 27 | 1,428 |
05-01-2008, Saat: 10:40 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Buda Başka Bir Version: | *Asİ-yÜrEk* | 1 | 514 |
04-07-2008, Saat: 09:32 PM Son Yorum: soyle |
|
Uyfor Sende Yakalandin Bana Canim Arkadaşim Buda Hediyen Güle Güle Dinle | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 573 |
03-06-2008, Saat: 02:26 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Hayal-et madem Serdar Ortaç Kliplerini Seviyorsun Buda benden Sana Gelsin | *Asİ-yÜrEk* | 2 | 678 |
03-06-2008, Saat: 01:31 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi