Herkes Buraya Forumdan ??kaca?? vakit ho??akal?n desin(?steyen)
Garip Sohbetler
|
arkadaşlar ben çıkıom hoşçakalın ehehehhehehehe
gardaşlarım öpüldünüs aynen en yürekten byyyyyyyyyy
10-04-2006, Saat: 11:30 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkada?lar ben ??k?om ho??akal?n ehehehheheheheyilmaz,yilmis gordum seni nereye bea..benide goturmiley29: toxiqu?_li?rr?&b.b.k' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yilmaz,yilmis gordum seni nereye bea..benide goturmiley29: yokk be y?lmak asla olmaz bizde valla eve gidiyom yatacam d??arday?mda :yikildim: sen gelirsen konu?maktan sabaha kadar yine uyuyamam ama istersen buyur gel valla kap?m?z her zaman a??k miley14: miley14:
herkese ii geceeler bende kaçıom yoruldum
herkese bol muhabbetlerrr çawwbala ?=)))
10-04-2006, Saat: 11:42 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk be y?lmak asla olmaz bizde valla eve gidiyom yatacam d??arday?mda :yikildim:kiyamam sanamiley13: bende cikmaliyim,problemler bitmiyor..biraz cozum uretmelimiley24: sen gel de yardim et,yilmaz savascimiley14: destek bekliyorummiley9: toxiqu?_li?rr?&b.b.k' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kiyamam sanamiley13: bende cikmaliyim,problemler bitmiyor..biraz cozum uretmelimiley24: sen gel de yardim et,yilmaz savascimiley14: destek bekliyorummiley9: valla matematik d???nda bir ?ok probleme ??z?m ?retmekte elimden geleni yapar?m......yapabilece?im bir?ey olursa her zaman.....miley9: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi