:d
Belki Size Tuhaf Gelecek Ama Biliyorsunuz Aşk Acisi çekiyorum.
|
sana tek söyleyeceğim kendine çeki düzen ver bu şekilde yaparak sadece insanları kendine güldürürsün can askerim...
kendini topla ve yaşına göre artık bişeyler yap ve kendin ol
߀nCede Kendini topla can_askerim nedir yha bu aşk hep aCı ÇekTirio gzyşLarım krudu zten bgn
Sanırım iLk defa ßöLe a$k aCıSı Ceken ßirini göRüoRum iLginC
Âh be.
RekLam kokan Hareket bunLar.....
TrubunLere oynamayı keselım Lutfen... Kendımız olalım bıraz..Ask acısıymıs..Bende cektım o dedıgını..Ama sadece olu gıbı uyudum kafamı böle saga sola cevırmedım..Neyse..Sana ıyı ask acıları.. çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk acısı bölemi çekiliyor ya :? ya süpersin:yikildim: + bide insan aşk acısı çekse biLe nedn gösteriş yapma gerei duyar ki? ve sen bu haLdeyken dyqusuza fotoqraf yetiştirme merakı içinde misin? hem aşk acısı çekerken diosun hem de o pozu werip an'ı öLümsüzLeştiriosun:o: :S ksra bkma ama ... evet saLakça :S çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk acısı bölemi çekiliyor ya :?:yikildim: ablacim kusura bakma gökhan öluyorum senin bu laflarina:yikildim:
Arkadaşlar dalga geçmeyi kesin isterseniz,can_askerim adlı üyenin psikolojisi bozulmuş demek ki,mantıklı hareket edemiyor.
03-01-2008, Saat: 01:22 PM <
:yikildim:
sen bu ask acın ustune doktora da git,ilac fln verir belki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Beni mi özLediniz xD Alın Size ben :D | Son Noktam | 6 | 1,123 |
01-28-2011, Saat: 06:21 PM Son Yorum: Son Noktam |
|
buda benım Ask Acısı cekerkenkı halım :o | blue_belial | 46 | 2,227 |
07-30-2008, Saat: 02:35 PM Son Yorum: güne$ibük |
|
sıkıldınız belki ama yine bennnn | (''MELTEMİM'') | 19 | 975 |
06-26-2008, Saat: 12:57 AM Son Yorum: (''MELTEMİM'') |
|
Bende Koydum Görmeyenler Belki Merak Eden Vardir :) | ceylan gözlü1 | 16 | 860 |
02-13-2008, Saat: 02:51 PM Son Yorum: furkan |
|
Bende koydum belki merak eden vardır. | *Asİ-yÜrEk* | 0 | 379 |
02-12-2008, Saat: 04:11 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi