SPOR,DANS,,M?Z?K VE TAB? K??? ???R YAZMAKKK VAZGECEMED???M YAPMAKTAN BIKMADIKLARIMDIRR...
Spor,dans,m?z?k:.::::
|
dansss m?zik graffity yapmak benim de ho?uma gidioo DANS M?Z?KKK
10-03-2006, Saat: 07:53 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dansss m?zik graffity yapmak benim de ho?uma gidioo DANS M?Z?KKKHER T?RL? DANSI YAPAB?L?YOR MUSUNN???? BEN DANS ETMEYE BAYILIYORUMMMMMMMMMM
ben her tür dans edebılıyom genelde brak dans cok eylencelı tavısye edrım yanı
10-05-2006, Saat: 12:48 AM <
kankiler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben her t?r dans edeb?l?yom genelde brak dans cok eylencel? tav?sye edr?m yan?hemen hemen hepsini bende yap?yorummm bazlar?? harii??? tabii ama hepsini ??renmeye ?al??aca??mmm bende sana funk ? ?nerimmm yaaaaaaaa emin oloda ?ook e?lenceliiiimiley2:
10-05-2006, Saat: 11:49 AM <
mert Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rap Ciyim Zatenn Dans Ben?m ???n Hayatvayyy beee benim i?inde ?le arkada??m
10-06-2006, Saat: 11:54 AM <
serhatozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Araban?n ?bres? 200 yaklas?rken B? techo Muz?k d?nlemek en buyuk hob?mm Ondan sonrak? hob?m YEMEK yemek AMa b? tulu k?lo alam?yomm...VAYYYYYYYY HIZ HEE G?SELL HIZI BENDE SEVER?MMM AMA BEN YEMEK YEM?YORUM K?LO ALIRIMMM D?YE YAAA miley19:
LETSS DANCEEEEEEEEEE! YEAAAAAAAHH! valla ben danss etmeyee bayiliyoooomm her turlu dansida beceririm bazileri haric meselaa cook guzel streatdance yaparim veya funk veya oryantalimda guzeldir breakdancte yaparim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi