gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çık gUlshen in apla hali gulshen diil
apla sen ne kadar espirütüelsin yaffff..
Buda gulshen ablama
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çık gUlshen in apla hali gulshen diil apla sen ne kadar espirütüelsin yaffff.. GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:apla sen ne kadar espirütüelsin yaffff.. öleyimdir huyum kurusun : çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülşen ablama yan bakmayın oyarım yan bakan olursa sölerim düzbakarlar canım kardeşim bnm
02-29-2008, Saat: 10:12 PM <
Abla ben senin kardeşinden tırstım bir daha konu açmaktan bile korkuyorum artık.
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gulshen abla ben sıkılmaya başladım yanlış anlıyorum galiba istenmiyorum sitede.can_askerim bu yazına hönk dedim anlam veremedim çünkü çok önyargılısın neden istenmeyesinki sitede herkez seni çok seviyor bende dahil çok temiz kalpli birisin konu için ayrıca tekrar sağol
02-29-2008, Saat: 10:14 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:can_askerim bu yazına hönk dedim anlam veremedim çünkü çok önyargılısın neden istenmeyesinki sitede herkez seni çok seviyor bende dahil çok temiz kalpli birisin konu için ayrıca tekrar sağol Ben teşekkür ederim ablacım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda benim bebeim :) | Leader | 12 | 1,096 |
10-30-2008, Saat: 08:18 PM Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği |
|
Arkadaşlar buda Delikanli_yurek berbat bir sesim var uyarmadın demeyin. | *Asİ-yÜrEk* | 27 | 1,430 |
05-01-2008, Saat: 10:40 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Buda Başka Bir Version: | *Asİ-yÜrEk* | 1 | 515 |
04-07-2008, Saat: 09:32 PM Son Yorum: soyle |
|
Uyfor Sende Yakalandin Bana Canim Arkadaşim Buda Hediyen Güle Güle Dinle | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 574 |
03-06-2008, Saat: 02:26 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Hayal-et madem Serdar Ortaç Kliplerini Seviyorsun Buda benden Sana Gelsin | *Asİ-yÜrEk* | 2 | 679 |
03-06-2008, Saat: 01:31 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |