teşekkür ederim şu pc ye formatı atayım paylaşıma döneceğim... çok çok teşekkür...
Siyah Karanl?k
|
10-05-2006, Saat: 02:24 AM <
benim pci format yiye yiye kafayi siyirdimiley13:..aman dikkat:p
benim pc de öle olacak herhalde... hadi bakalım... gece kaçta biter acep...
10-05-2006, Saat: 02:34 AM <
sekretere yonlendir:pbenim gb...3tane neyse kolay gelsin,pcini biara bana yolla lazim olur belkibu saate neler yaziyom yamiley22:donme dolapta gibiyimmiley13:
Gidi?im
Korku kokusunu i?ime ?ekmekteyim Geriye bakt???mda ac?y? hissetmekteyim Ruhumu avutmak kime kald? Yaln?zl??? ?lesiye ya?amaktay?m Kudretini getir bana Onun ??kaca??z sonsuzlu?a Gelen ???tler g?zya?lar?ma Onlar akt?k?a ?l?mlerden d?nmekteyim Yarasalar u?ar yast???m?n ?st?nde Beni al?p illegal yollara ?ekmek i?in Bakam?yorum onlara Yanan bir mumum A??rca ya?lanarak s?nmekteyim SEM?H KOCAMAN...
10-07-2006, Saat: 03:02 AM <
him,gelislerini gormek umidiyle diyeyim
Korku Akar
Her zaman akl?mda sen Kavu?uruz gece vakti r?yalar?mda Hep g?zlerimdeki ???k sen Bulu?uruz gece vakti karanl?klarda Bir hayalim var ikimize dair Ger?ekle?mesi g?klerdeydi Ben neredeyim bilen var sanki Y?re?imden h?rs?zlar ge?erken Korku akar bedenimden U?up gidesin sen benden Kalbimden h?rs?zlar ge?erken Korku akar y?re?imden Belki sensin benden ge?en SEM?H KOCAMAN...
walla arkadaşım başarılarının devamını dilerim.. hepsi de güzel !
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ka? Mum yakt?m karanl?ga sen gittin gideli | Stinq | 1 | 387 |
04-07-2022, Saat: 08:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yalniz ve Siyah | €BeRimSin | 8 | 963 |
06-11-2009, Saat: 03:42 PM Son Yorum: €BeRimSin |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi