((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben seniii kıza çevirirdim o zamannn herkess düşündüğü gibii yorum yapardııbu kız konusuna darılıyorum ama bılgın olsun
SihirLi değneğin oLsa üsttekini neye çevirirsin ?
|
03-03-2008, Saat: 02:33 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kız konusuna darılıyorum ama bılgın olsun tamam tamamm ben senin avatardaa erkek resmii var sanıyodumm kii öyle zatenn hiçç kız diye düşünmemiştimmm tuhaff neysee o zamann seniiii sevgi pıtırcığına çevirimm
03-03-2008, Saat: 02:33 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederimm polyanna nın kız kardeşiyimm ben zatenn arkadaşlar öyle diyoo sağolsunlarr valla bugünn bi turşu yedimm süperdiiii içinde kırmızı havuçta vardııı rengi pembeydii herşeyinn süperdii yine çekti canımm Ay ߀Ns!Z yeD!n öL€ oLsUn PoLyAnnA paYLa$ImCı D€!Ls!N Tur$uYA Ç€v!r!rD!m:yikildim: can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni en çirkin hayvana çevireyim.ben senı neye cevırırdım bılıyomusun bu bencıllık ve herkeze bısıler soledıgın halde benı cırkın hayvana benzettın al o zaman bende senı tomurcugun yanı tugcenın senı sevecegı bırıne cevırırdım
03-03-2008, Saat: 02:35 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay ߀Ns!Z yeD!n öL€ oLsUn PoLyAnnA paYLa$ImCı D€!Ls!N canım yaaaaaa seninn turşuyaa düşkün olduğunu bilsemm paylaşırıdmm vallaa içimde kaldıı bakk bi dahakinee unutmicammm benden güzel turşu oluurr şöylee ekşi ekşiii sulu suluu ooohhhhh pikoooooooooooo ben seniiiiiiii kaloriferr böceğinee çevirirdimmmmmmm ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım yaaaaaa seninn turşuyaa düşkün olduğunu bilsemm paylaşırıdmm vallaa içimde kaldıı bakk bi dahakinee unutmicammm benden güzel turşu oluurr şöylee ekşi ekşiii sulu suluu ooohhhhhbırı benımı cagırdı yafff senı ben nelere cevıreyım sen benı neye cevır oldumu sımdı karamurat ol barı
03-03-2008, Saat: 02:40 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senı neye cevırırdım bılıyomusun bu bencıllık ve herkeze bısıler soledıgın halde benı cırkın hayvana benzettın al o zaman bende senı tomurcugun yanı tugcenın senı sevecegı bırıne cevırırdım sağol bende seni sevgilinin beğeneceği bir tipe çevirirdim. şu işe bak tomurcuğa olan sevgim siteyi alt üst etti.
03-03-2008, Saat: 02:42 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bırı benımı cagırdı yafff senı ben nelere cevıreyım sen benı neye cevır oldumu sımdı olimm bariiiii hadi oldummmmmmmm bende seniiiiii gönüllerinn fatihine çeviriyorumm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,810 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üsttekini ünlü birine benzet(futbolcu.manken vs) | tatlı_cadı | 169 | 7,643 |
04-10-2022, Saat: 05:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
ÜsTTeKiNi Gaza GeTirmeCe... | €BeRimSin | 25 | 1,300 |
04-02-2022, Saat: 03:40 AM Son Yorum: wildfang |