can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol bende seni sevgilinin beğeneceği bir tipe çevirirdim. şu işe bak tomurcuğa olan sevgim siteyi alt üst etti.benı seven oldugum gıbı sevdı ben ole sevgımı her yerde anlatmadım benım sevgım heryerde konusulacak bır sevgı deyıl senın sevgın deyıl alt ust eden sacmalıkların daha fazla zorlama ıstersen sansını
SihirLi değneğin oLsa üsttekini neye çevirirsin ?
|
03-03-2008, Saat: 02:46 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olimm bariiiii hadi oldummmmmmmm CaNıM S€n! ß!ßLoYa Ç€v!r!rD!m sÜs N!yeT!N€ !y! OLuR !!!
03-03-2008, Saat: 02:47 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benı seven oldugum gıbı sevdı ben ole sevgımı her yerde anlatmadım benım sevgım heryerde konusulacak bır sevgı deyıl senın sevgın deyıl alt ust eden sacmalıkların daha fazla zorlama ıstersen sansını tamam yaaaaa konuyuu döndünüz dolaştınıız buraya getirdiniiizzzzzzz herkes sevgisini farklı yaşıyoo ben sizii sakinn vee hoşgörülüüü insanlara çevirirdimm can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman tomurcuğu elimden almada ne yaparsan yap.Pikocan askerım yapsaydım coktan yapardım sana ozelden yazdıgımı oku ıstersen mılletın ıcınde konustturma benı:kizgin:
03-03-2008, Saat: 02:48 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CaNıM S€n! ß!ßLoYa Ç€v!r!rD!m sÜs N!yeT!N€ !y! OLuR !!! teşekkür ederimmmmmm o zaman bende seniiiiii karamele çevirirdimm tatlı tatlıııııı bayılırımm
03-03-2008, Saat: 02:51 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederimmmmmm o zaman bende seniiiiii karamele çevirirdimm tatlı tatlıııııı bayılırımm oHHh aF!y€T oLsUn cANıM ߀nD€ S€N! yUmU$aCıK yAsTıÄža ç€V!R!rd!M
03-03-2008, Saat: 02:52 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende seni güzellik uzmanına hih hih hiiiiiiiihh sağollllllll önce bülent ersoya el atardımm bende seniiiiiii sükunetee önem vereen bi insana çevirirdimmm tomurcukk konu olduğundaa direk saldırıya geçmee senn nasıll kendinee sözz hakkı vermişseen herkestee senin kadarsöz hakkına sahipp lütfen biraz daha anlayış göster oldumuuuu alınmak yokkkkkkkk anlaşalımdaa
03-03-2008, Saat: 02:54 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oHHh aF!y€T oLsUn cANıM sanırsam şimdide uykun geldiiiiiii yastık olurumm ama bi şartlaa herkes kafasını koymicakk ben seniiiiiii saç uzatan kreme çevirirdimm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,511 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üsttekini ünlü birine benzet(futbolcu.manken vs) | tatlı_cadı | 169 | 7,570 |
04-10-2022, Saat: 05:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
ÜsTTeKiNi Gaza GeTirmeCe... | €BeRimSin | 25 | 1,290 |
04-02-2022, Saat: 03:40 AM Son Yorum: wildfang |