((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırsam şimdide uykun geldiiiiiii yastık olurumm ama bi şartlaa herkes kafasını koymicakk ben seniiiiiii saç uzatan kreme çevirirdimm
SaNA F€dA oLsUn UzAsIn SaÇLaRıN
G!TaRa ǀv!r!rD!m
SihirLi değneğin oLsa üsttekini neye çevirirsin ?
|
03-03-2008, Saat: 02:56 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırsam şimdide uykun geldiiiiiii yastık olurumm ama bi şartlaa herkes kafasını koymicakk ben seniiiiiii saç uzatan kreme çevirirdimm SaNA F€dA oLsUn UzAsIn SaÇLaRıN G!TaRa Ç€v!r!rD!m
03-03-2008, Saat: 03:01 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SaNA F€dA oLsUn UzAsIn SaÇLaRıN ay uzasalar süper oluuurr yıllardıır uzamayan saçımm bu sene yazdan berrii 6 cm uzadıı sevinçliyim umutluyummm gitarrr olmaak büyükk onuurr ben seniiiiiiii hep doğaan ama hiç batmayan güneşe çevirmek isterdimm
03-03-2008, Saat: 03:08 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay uzasalar süper oluuurr yıllardıır uzamayan saçımm bu sene yazdan berrii 6 cm uzadıı sevinçliyim umutluyummm gitarrr olmaak büyükk onuurr SaoL MErV€'C!m ߀nD€ s€n! aY'A ç€V!R!RD!m aYdInLıK gÖZüNü ÜStÜmÜzD€n €KS!k €Tm€ D!y€ !!!
kızlar ben ıkınızıde daıma butlu olacagınız bır yere gonderırdım
03-03-2008, Saat: 03:11 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızlar ben ıkınızıde daıma butlu olacagınız bır yere gonderırdım GöND€rM€ ç€V!r PiKo seN! HoPöRL€r€ Ç€v!r!rD!m speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GöND€rM€ ç€V!r PiKoneden kı sesım cokmu az cıkıyo melek yapardım
03-03-2008, Saat: 03:14 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SaoL MErV€'C!m edermiyim hiççççç bezginlik yokkkk bıkkınlık yokkkkk gülünnn eğleninnnnn bol bol dua edinn ağlamayınnn iyiki varımmm diyinnn ben öyle yapıyorummm vee isterseniizz bu enerjiyiiii yayarımm amaa eminimkii acı çekmekten zevk alanlarr ve sıkılıanlar olacaktııırr ne kadarr şikayet etselerdee herşeyin olumlu olmasııı canlarını sıkacaktııırr neyseeeee alakaya maydonozz ben seniiiiiii papatyaya çevirirdimmmmm beyazz masumiyeti ifade ettiği içinn vee gördüğümdee gülmeme mutlu olmama sebep olan şeylerden biri olduğu içinnn
03-03-2008, Saat: 03:16 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızlar ben ıkınızıde daıma butlu olacagınız bır yere gonderırdım butluu olmam benn tavukmuyumm mutlu olacaksann gidimm yaahuu bide öyle bi yer varsaa açık adres yazdaa herkess faydalansınn
03-03-2008, Saat: 03:24 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edermiyim hiççççç bezginlik yokkkk bıkkınlık yokkkkk gülünnn eğleninnnnn bol bol dua edinn ağlamayınnn iyiki varımmm diyinnn ben öyle yapıyorummm vee isterseniizz bu enerjiyiiii yayarımm amaa eminimkii acı çekmekten zevk alanlarr ve sıkılıanlar olacaktııırr ne kadarr şikayet etselerdee herşeyin olumlu olmasııı canlarını sıkacaktııırr neyseeeee alakaya maydonozz MuTLuLuK K!$!N!N aNaHTarI g!ß!d!R . MüH!m oLaN N€ d€R€C€ dOğRu KuLLaNıLaß!Ld!ğ!D!r ... NaSıL ßaKaRsAn ÖL€ gÖrÜrSüN HaYaTı ; y€T€rK! dOğRu KApIyA yÖn€L + aL€yH!n€ d€İL , L€h!N€ ç€V!r !!! DoÄžrU KaPıYa YöN€Lm€K DOğRu KaRaR v€Rm€KT!r ... s€N! KLAvUzA Ç€v!r!rD!m
03-03-2008, Saat: 03:27 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MuTLuLuK K!$!N!N aNaHTarI g!ß!d!R . MüH!m oLaN N€ d€R€C€ dOğRu KuLLaNıLaß!Ld!ğ!D!r ... NaSıL ßaKaRsAn ÖL€ gÖrÜrSüN HaYaTı ; y€T€rK! dOğRu KApIyA yÖn€L + aL€yH!n€ d€İL , L€h!N€ ç€V!r !!! DoÄžrU KaPıYa YöN€Lm€K DOğRu KaRaR v€Rm€KT!r ... çok çok çok hak verdimm sanaa iyi diyosunnn doğru diyosunn neye klavuz olucam pekii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,534 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üsttekini ünlü birine benzet(futbolcu.manken vs) | tatlı_cadı | 169 | 7,581 |
04-10-2022, Saat: 05:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
ÜsTTeKiNi Gaza GeTirmeCe... | €BeRimSin | 25 | 1,290 |
04-02-2022, Saat: 03:40 AM Son Yorum: wildfang |