Hep yüreğinin neresindeyim diye soruyorsun ya;
Önüm arkam,
Sağım solum,
Her yanım, sen…
Süpersin yüreğine sağlık...
Önüm arkam,
Sağım solum,
Her yanım, sen…
Süpersin yüreğine sağlık...
'Emanetim Olsun Yüreğin Bırak ..
|
Hep yüreğinin neresindeyim diye soruyorsun ya;
Önüm arkam, Sağım solum, Her yanım, sen… Süpersin yüreğine sağlık...
Yağmur ilk damlalarıyla toprağı ıslatırken
Toprak bürünürmüş haki bir renge Sense kalbimi çevirdin pembeye Bazen de al bir renge Görüyorsun ya Yanar döner renklere dönüyorum sayende ...
İlk yağmur damları sevdiğine koşarmış
Sanki evrende galaksiler mi yokmuş Sevdiğine, yani; toprağa koşarak gelirmiş Sen yağmur damlaları gibisin Ben toprağın olurum senin ..
Sevmek bir demet çiçek ya da birkaç tatlı söz değildir ...
Sevmek “ onu “ yüreğinde hissetmek, Onunla ilgilenmek küçük bir çocuk gibi … Onu korumak, bütün olumsuzluklardan … Onu yaşamak ve yaşatmaktır.
Kalbimin derinliklerinde saklı bir isim,
Ta eskilerden hayalime gelen bir resim, Seni yaşamak ve yaşatmaktır tek dileğim, Umudum ,sevdam,gönlümde yaşattığım Besni'm...
Yüreğine aşık oldum yine ben, Sevdiğim sevgilindir gönlüne çağıran
Bendeki sendir bu aşkı yaşatan Bırak aksın zaman, Kimin gücü yetmiş ki durdurmaya Çağlıyorum sen sen diye Yüzüne hasterim gül yüzüne ... Bakamadığım o güzel gözlerine Ah tutmadan hissetiğim o sıcak ellerine Herşeyden önemlisi yüreğim yüreğindeki ...
Varlığına susamış aşkına susamış bir ben
Seni sevdim seviyorum seveceğim, Diyen bir dilim var sevdiğim herşeyim Sana verebilecek kocaman sevgim, Yüreğim var almak istersen Bende kocaman bir SEN var ..
Yasak sevdalarda aradım seni
Sense yollara salmışsın umutlarını Ben sendeyken Sen denizlerin dibinde noktaladın hayatı Ben sende dirildim Ve sende ölüyorum
(olmadı işte(: )
Uzaklar öldürmeden beni, Tut ellerimi Kuytulara atma yüreğimi.. Uyut beni yüreğinde, Masallardaki kahramanlar misali.. Ellerin ellerimde, Veda etmem ben bu aşka Damarımda sen, Anlamım sen Masalımız bitmez sen bende kaldıkça..
Olsun işte banane : )
Sevemedim sensizligi Gece coker birazdan gozlerime kan Ay isigim sevgilim nerdesin Sevmem senden baska birini Sevemem Yapamam yuregime bu densizligi Yagmur yagiyor islak saclarin geliyor aklima Sarilisin opusun titreyisin Seviyorum yagmuru yagmurda seni Seni sevmeyi ozlemeyi gulusmelerimizi Seviyorum yagmuru |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir a$k oLSun!!! | €BeRimSin | 6 | 405 |
04-13-2022, Saat: 03:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bırak Uyusun Duygularım..! | ROSE | 5 | 522 |
04-13-2022, Saat: 12:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
Yüreğin Ben Gidiyorum Dese Ne Dersin? | buon_fortuna | 4 | 457 |
04-13-2022, Saat: 08:07 AM Son Yorum: wildfang |