:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Anket Başlığı: Sizce aşkta yaş farkı sorunmudur?
Evet
29.82%
17 29.82%
Hayır
70.18%
40 70.18%
Katılımcı sayısı: 57 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sizce yaş farkı sorun mudur ?
erkek buyukse sorun olmaz..Kız buyukse sorun olur...Dıyenlerdenım..
:

MeseLa ıstısnalar kaıdeyı bozmuyo Tongue Pembe benden buyuk ama sorun olmuyo Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkek buyukse sorun olmaz..Kız buyukse sorun olur...Dıyenlerdenım..
:

MeseLa ıstısnalar kaıdeyı bozmuyo Tongue Pembe benden buyuk ama sorun olmuyo Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Ruhum genç benim TatLim ondan sorun oLmuyor biLiosun sen beni Smile Smile
Ara
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ruhum genç benim TatLim ondan sorun oLmuyor biLiosun sen beni Smile Smile

Bılıyorum tatlım..Benım ruhum yaslı..ondan aradakı dnegeyı saglıyoruz..Bılıyosun sne benı Big GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bılıyorum tatlım..Benım ruhum yaslı..ondan aradakı dnegeyı saglıyoruz..Bılıyosun sne benı Big GrinBig Grin

biLmem mi sekerimm Ama bbak yine kendine hakaret ediosun hep oldugu gibi Tongue senin ruhun ya$Li fln deiL tatLim senin yasinda ruhunda uygun suanki haline ama Benim ruhum senin yasina denk ~é tabi buda benim özeLLigim sevinCe napcani biLmio insan Big Grin
Ara
ya ben bayan görmüşüm kişiliği,karekteri, olgunluğu, sevgi, saygı, ve hoşgörülüğü harika.
Evet işte bu aradığım diyorum. aynı elektriği karşı taraftan da alıyorum aaaaaaa birde bakıyoruz ki arada yaş farkı var . yaaa iyisimi boşverelim aramızda yaş farkı var diyoruz. sonra sokaklara tekrar çıkıyoruz yaşıma göre birini bulayım diye.
bence uygularım buluştuğu an önemli zaman değil
Ara
ßence Sorundur..
Ara
o ka da deil yha maximum 5 yaş büyük olsunn
Ara
Tabikide sorun deiLdir bence .
Ara
Suna Emınım kı Erkek 5 yasta buyuk olsa..Sorun teskıl etmıcektır..

Ama kadın 2 Yas bıLe buyuk olsa bu sorundur...

Ben ce yas en buyuk sorundur... Ben Benden buyuk kadına sevgılım dıyebılırmıyım yoksa abLamı dıcem...SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Suna Emınım kı Erkek 5 yasta buyuk olsa..Sorun teskıl etmıcektır..

Ama kadın 2 Yas bıLe buyuk olsa bu sorundur...

Ben ce yas en buyuk sorundur... Ben Benden buyuk kadına sevgılım dıyebılırmıyım yoksa abLamı dıcem...SmileSmileSmileSmileSmile

Erkekden sadece 1 yas buyuk oLsada mi oLmaz ? Smile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sizce erkeklermi daha kıskanç kadınlarmı?? yaraliyureq 23 3,139 04-13-2022, Saat: 04:51 AM
Son Yorum: wildfang
  Internet Sizce Yararlimi Zararlimi.... yaraliyureq 2 757 04-11-2022, Saat: 12:54 PM
  Evet..Sİzce ÖpüLecek eN ii Yer?NeresiDir :)) experiance 9 1,359 04-10-2022, Saat: 02:44 PM
  Sizce Aşk Mevsimi Hangisi ? experiance 8 1,197 04-10-2022, Saat: 02:42 PM
  Sizce Okul Hayatı Sıkıcımı ??? :)) experiance 32 3,482 04-10-2022, Saat: 11:25 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi