pckoo tikkatimi çekio
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor???
|
Burası ünlü olmak için başvurulan bi yer deil tüm sanal alem sölüosa bisi baalamas napabiliris yanii :S tabii ki dikkat çekiceksin yada kendi çapında bu sözlerinle çekmeye çalışıcaksın ama sölim kalıcı olmak istiosan bu haraketler ofsiat
valla dediğim gibi hodri meydan her rakibe açığım ben buyursun gelsin başımın üstünde yeri var
Valla kalıp uğraşmayı inan çok isterdim ama daha önemli işlerim var Pckom kendi başınada yeter
€n [b][u]Vega-Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı $arkısına takan ßen
[/u][/b] _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Burası ünlü olmak için başvurulan bi yer deil tüm sanal alem sölüosa bisi baalamas napabiliris yanii :S tabii ki dikkat çekiceksin yada kendi çapında bu sözlerinle çekmeye çalışıcaksın ama sölim kalıcı olmak istiosan bu haraketler ofsiat ii ya işte ofyate düşmüşsün bundan ii dikkatmi olur bak sende farketmişsin _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla kalıp uğraşmayı inan çok isterdim ama daha önemli işlerim var Pckom kendi başınada yeter günler çuvala girmedi ya ben her zaman burdayım yine beklerim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kalbiniz hangi durumda..? | BiRiciGim | 182 | 8,424 |
05-07-2021, Saat: 03:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun | Beyaz | 17 | 1,420 |
03-22-2021, Saat: 07:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,762 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|
Foruma geldiğinizde ilk dikkatinizi çeken üye? | acemhe | 6 | 988 |
03-13-2012, Saat: 09:58 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
hangi şarkıyı kime armağan edersin ? | CReATuRE | 120 | 6,599 |
04-22-2011, Saat: 09:37 AM Son Yorum: sun fairy |
Konuyu Okuyanlar: 48 Ziyaretçi