Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ya işte ofyate düşmüşsün bundan ii dikkatmi olur bak sende farketmişsinHe SenSin
Âh be.
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor???
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ya işte ofyate düşmüşsün bundan ii dikkatmi olur bak sende farketmişsinHe SenSin Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He SenSin bakın arkadaşlar pcko bile kabul etti canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harßyden özLemi$im Sizi yawayRım yapmiim de kawGa CıkmaSın Âh be.
İnan sana laf yetiştirmei çok isterdm ama benmle laf yarışına girilmiceini bilen bilioöğrensen ii olur nys sen dikkat çekmeye devam et bölmim
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnan sana laf yetiştirmei çok isterdm ama benmle laf yarışına girilmiceini bilen bilioöğrensen ii olur nys sen dikkat çekmeye devam et bölmim dedim gibi her zaman beklerim istediğin zaman laf yarışına girebiliriz
arkedeşler yannış annamalardan dolayı lüffen tartışmayın...
_HaTTaB_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkedeşler yannış annamalardan dolayı lüffen tartışmayın... yok arkadaşım maksadım tartışmak deil en azından benim maksadım bu deil maksat muhabbet |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kalbiniz hangi durumda..? | BiRiciGim | 182 | 8,308 |
05-07-2021, Saat: 03:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun | Beyaz | 17 | 1,399 |
03-22-2021, Saat: 07:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,664 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|
Foruma geldiğinizde ilk dikkatinizi çeken üye? | acemhe | 6 | 976 |
03-13-2012, Saat: 09:58 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
hangi şarkıyı kime armağan edersin ? | CReATuRE | 120 | 6,490 |
04-22-2011, Saat: 09:37 AM Son Yorum: sun fairy |