PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gs_cambaz kardes özeL msj aLamiosun doLmus bikacini siLsen diomSEN BENDEN HABERSIZ KIME OZEL MSJ YOLLUON BAKIYIM OYARIM VALLA
Yalnizligim...
|
03-12-2008, Saat: 12:52 PM <
03-12-2008, Saat: 12:53 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN BENDEN HABERSIZ KIME OZEL MSJ YOLLUON BAKIYIM OYARIM VALLA sheyy yanLis anlama gerci yanLis anLasilCak birsey yok sendn baskasini gormuo gozum biLion mjkss
03-12-2008, Saat: 12:54 PM <
gs_cambaz8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehuehuehue olur sana TeyzederımBUNU BIR HAKARET OLARAK ALGILIYOR VE TESUFLERIMI DILE GETIRIYORUM COK KIRDINIZ MUTEVAZI KALBIMI :'(
03-12-2008, Saat: 12:55 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sheyy yanLis anlama gerci yanLis anLasilCak birsey yok sendn baskasini gormuo gozum biLion mjkssyok yanlis anlama falan yok neyapmaya calision sen niye millete ozel msj gonderion cildirtma beni anami kesen ben babami dograyan ben yan gozle bakarsan birine yan gozle bakarsa biri deserim uleynnnnn
03-12-2008, Saat: 12:57 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yanlis anlama falan yok neyapmaya calision sen niye millete ozel msj gonderion cildirtma beni anami kesen ben babami dograyan ben yan gozle bakarsan birine yan gozle bakarsa biri deserim uleynnnnn böyLe davranmaa korkutuosun beni sonra yanina geLmeye cesaret bile edemiorm KaLbimi kiriosun Sendn baskasina baktigimi nezaman gordunki yan gözLe ima ediosun tatLim
03-12-2008, Saat: 12:59 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böyLe davranmaa korkutuosun beni sonra yanina geLmeye cesaret bile edemiorm KaLbimi kiriosun Sendn baskasina baktigimi nezaman gordunki yan gözLe ima ediosun tatLimkiyamam ben sana baLIm benim , ama napim birden ole ozel msj falan gorunce parladim dediml noluo biliyosun paylasamam seni :'( :k::k:
03-12-2008, Saat: 01:02 PM <
biLirim ama bana güvenmeyi ögren azCik yoksa bu i$ yatar
03-12-2008, Saat: 01:45 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BUNU BIR HAKARET OLARAK ALGILIYOR VE TESUFLERIMI DILE GETIRIYORUM COK KIRDINIZ MUTEVAZI KALBIMI :'( Kırdıysam ozurdılerım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yalnızlığım | *Asİ-yÜrEk* | 2 | 453 |
03-28-2008, Saat: 08:21 PM Son Yorum: ѕαкℓı@мѕı@η |
|
Yalnızlığım ve Ben | korkusuz | 2 | 417 |
08-09-2007, Saat: 08:35 AM Son Yorum: CaNaT |
|
yalnızlığım... | pum'um | 10 | 790 |
08-06-2007, Saat: 03:20 PM Son Yorum: pum'um |