GüzL PyLaştıın için SaOl
'Adın Kadar Umut / Yüreğin Kadar Hayat ..
|
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen yüregimdeki güzelliksin Ben sana boşuna Biriciğim demiyorum, gercekten sen Bitanesin Hilalım .. Ne kadar birbirimizden uzak olsakta, daima kalbimdesin .. Iyiki tanımışım seni, iyiki varsın Yürek Damlam Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun CANIM .. Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevda YürekLi hangi dizene övgüLer yağdırayım biLmem ki Ne diyebilirim ki Saucy'm, inan bu konuya hepinizin yazmış olduğu yorumları görünce cok duygulandım, duygulanmamak elde degil .. Seninde o güzelim yüreğine daima berrak sevgiler çizelesin Sevgiyle kal .. chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GüzL PyLaştıın için SaOl Teşekkürler canım .. Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar
gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle... Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin. Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok... Hicran Bakışlım
Yağmurdu gözyaşlarımı saklayan giderken Hava soğuk hava sisli hava ağlamaklıydı veda ederken Bize dair bütün yaşanmışlıkları doldurup valize Son bir kez bakıp gözlerine Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Sana giderken kocaman bir yürek Birde enginlere sığmayan sevdamı bırakıyorum Ağlama ne olur sil göz yaşlarını Ve sarılma boynuma giderken dayanamam Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Yarım kalan bir hikâye öksüz bir yürek Birde SENİ SEVİYORUM’ U bırakıyorum Bakışlarını susuşlarını birde gülüşünü alıyorum yanıma Yoldaş olsun sırdaş olsun avuntum olsun diye Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Seni sana bırakıyorum giderken Yaşadığımız yılları birde mavi sabahları bırakıyorum Yüreğini alıyorum yanıma giderken Birlikte seyrettiğimiz yıldızları birde ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Gecenin sessizliğini bırakıyorum giderken Yüreğimin sıcaklığını gözlerimdeki ışığı birde Birlikte söylediğimiz şarkıları alıyorum yanıma Şiirleri birde her mısrasında sevdamı haykırdığım Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Ruhumu bırakıyorum sana giderken Yaşanmamış çocukluğumu gülmeyi unutmuş yüzümü birde Yüreğinin sıcaklığını alıyorum yanıma Kulağıma fısıldadığın aşk dolu sözleri birde Ayaz gecenin sabahlarında yüreğimi ısıtsın diye Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Bendeki beni bırakıyorum sana giderken Aşka sevdaya dair bütün yaşadıklarımızı birde Bütün yıldızları, sahilleri, yakamozları, çiçekleri, gülleri birde Sevgimi bırakıyorum sana giderken ben SENİ SEVİYORUM hicran bakışlım. Ben senden GİDİYORUM hicran bakışlım. Biliyor musun; Bir şeye kızdığımda, sinirlendiğimde; Sen geliyorsun hemen aklıma, "boşver" diyorum kendi kendime, "sakin ol"... Bir şeye üzüldüğümde, tam ağlamak üzereyken; Sen geliyorsun aklıma, “daha önemli şeyler var hayatta” diyorum… Bir tek senin için ağlıyorum… Bir tek seni düşlüyorum… Bir tek seni yaşıyorum ben rüyalarımda… Bir şeye çok güldüğümde; İstiyorum ki seninle birlikte güleyim, “duraksıyorum”… Gülmek bana seninleyken çok yakışıyor biliyorum… Bir şey için meraklandığımda… Sen geliyorsun aklıma, “acaba O olsaydı ne yapardı” diyorum kendi kendime… Ona göre yaşamaya çalışıyorum… Bir tek senin için yaşıyorum.. Bir tek senin için gülüyorum kahkahalarla… Bir tek seninle geleceğimi yaşamak istiyorum… Seni Seviyorum…
İnadına İnadına
Seni düşündükçe zamansız yağmurlar yağıyor gözlerimden İçimde dinmeyen fırtınalar başlıyor esmeye Sensizlik miydi içimi acıtan Yoksa yalnızlık mı? Anlamaya çalıştıkça yüreğimdeki diken daha da derine batıyor Derine gittikçe durdurulamayan bir kan seli oluşuyor gözle görülmeyen Acısını sadece benim hissetigim ama gözlerimden fışkıran Kimsenin bilmediği, senin yalanlarının yaktığı kor bir ateş Sana güvenmişti bu yürek "Vazgeçilmezim oldun"demiştin "Kimse vazgeçilmez değildir." demiştim sana. Meleğim demiştin Ne çok sıfat yüklemiştin bana "Ağır geliyor bu sıfatlar" dediğimde, "Hepsini hakediyorsun çünkü hepsi sensin" demiştin. Rüzgarın kızı bir kasırgada kayboldu sayende... Fırtına öncesi bir sessizlik hakimdi son gecemize Veda edercesine bakıyordun gözlerime Böyle bakma" dediğimde "Ne vedası" demiştin. Nerden bilebilirdim ki ELVEDA diyeceğini O kadar hayal kurma demiştim sana, Sonra hayalkırıklıkları canını yakar diye... Zorla düşler gördürdün bana mutluluk üzerine Sonra beni kasırganın ortasında bıraktın Söylemiştim sana "savunmasız bir bebek gibiyim varlığınla mutlu ederken beni yokluğunla canımı acıtma" diye... Kasırgadan kurtuldum sen olmadan Hiçbirşey eskisi gibi olamaz biliyorum Ama Hayat devam ediyor, edecek de... Bana mutlulukların yanında hüzünler de getirecek Ve ben başım dimdik, ayakta kalacağım İnadına inadına... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayat Kadar Yalan, Ölüm Kadar Gerçektik | volki | 1 | 434 |
04-15-2022, Saat: 12:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hayat Pencerem... | CeYDa HaNDe KeSiM | 4 | 454 |
04-14-2022, Saat: 12:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Yüreğin Ben Gidiyorum Dese Ne Dersin? | buon_fortuna | 4 | 464 |
04-13-2022, Saat: 08:07 AM Son Yorum: wildfang |