hade bakalım planları gorelım
ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı
|
Güzel bir dil ile yazılmış, bulmaca tarzında ödüllü yarışma mektubu yollarım; mektubun içinde 100 ytl para olmalı. 3 aşamadan gerçekleşecek bir oyun kurmalıyım. 1 aşama zarfı almandır. 2. aşama zarfın içindeki 2. ödülü almak olacaktır. Bunun için de ayrı bir oyun kurmalıyım. Sana bir soru sorarım, Türkiye'de en çok hangi soyad kullanılıyor diye, eğer bunu bilirsen sana 1.000 ytl para ödülü verileceğini dile getiririm. Sen de1 hafta içinde araştırırsın ve bulursun. Cevapları kimsenin oturmadığı bir evin adresine yolattırırım. Ben cevapları aldıktan 2 gün sonra sana 1.000 Ytl ödülü veririm. Bu da senin çok hoşuna gidecektir. 3 oyun buluşma günü olmalıdır. Sana para ile yolladığım zarfta iyi bir buluşma senaryosu hazırlamalıyım. Bu da şu şekilde olacaktır. Bana cep telefonu numaranı yolayacaksın, ben sana geri mektup yazacağım ve seni aradıktan 15 dk içinde yanımda olursan 1.000.000 YTL ödülün sahibi olacağını söylerim. Büyük bir araba içine bütün tezgahımı hazırlarım, senin yakın olduğun fakat sesiz olan bir yere arabayı parkederim. Sana telefon açarım. Sen gelirsin, arabanın içine geçersin. Ve bom.
ne kadar meraklıymıssın benı oldurmeye ben sırınga ıle daamarına bos hava yollardım
03-16-2008, Saat: 11:54 PM <
önce geniş ve çok derin bir kuyu kazradım sonra üstünü kapatır bir işaret koyardım sonra gözlerini bağlayıp seni çok seveceğin bir yere götüreceğimi söylerdim o yere varınca ben tuzağın olduğu yerin kenarına geçerdim sende tam tuzağın olduğu yerde olurdun içine düştüğün an olay biterdi.
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu bir plan değildirya ayrıntıya gırmek ıstemedım kacırıp baglıyorum ben onu ondan sonra yapıyorum ıslemı: piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar meraklıymıssın benı oldurmeye ben sırınga ıle daamarına bos hava yollardımben miiiee aaa üstüme iyilik sağlıkk ufacık bişey piko |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 10,479 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
♥ Benim Icin Napardın? ♥ | tatlı_cadı | 887 | 22,749 |
06-06-2012, Saat: 04:37 PM Son Yorum: adyge55 |
|
üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? | Melek06 | 38 | 2,807 |
03-28-2012, Saat: 11:22 PM Son Yorum: history |
|
BiR GüN İçiN İstediğin HeRŞeY Olsaydı ne yapardın ??? | _eRen_ | 38 | 2,346 |
03-23-2011, Saat: 01:46 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacın var ? | acemhe | 71 | 3,963 |