Hepsii ..
Nick Mi?avatarmi? Imzami?
|
03-19-2008, Saat: 05:21 PM <
Ayrim yapmak mumkun degil..
Farkindayim kotu dusmussun balim...
03-19-2008, Saat: 05:22 PM <
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayrim yapmak mumkun degil..Evet bitanem ya bi foruma girebiliyom ben Seni çok özledim tabi yiğenimi de
03-19-2008, Saat: 05:25 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet bitanem ya bi foruma girebiliyom ben Seni çok özledim tabi yiğenimi de Uzme tatli canini balim..Yigeninde dususlerden baya hasar almis olmali ki cok yorgun dustu.. Onun disinda gayet iyi merak etme... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet bitanem ya bi foruma girebiliyom ben Seni çok özledim tabi yiğenimi de geldim teyzom benim bende seni çok özledim yaw nick K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uzme tatli canini balim..Yigeninde dususlerden baya hasar almis olmali ki cok yorgun dustu.. evet canım kardeşim yaw aynen dediğin gibi düşe kalka bi hal oldum zaten zor toparladım kendimi nick
03-19-2008, Saat: 05:30 PM <
Hoşgeldin Yiğenim
Yan ben giremiyom msn ye hala ne olursunuz bir el atın Çok özledim seni ve bitanemi Herşeyi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Yiğenim tmm teyzom pes etmeden oturum aç diceksin eninde sonunda zafer senin olacaktır bunu unutma muhtaç olduğun kudret zaten damarlarında dolanşmakta ha gayret teyzom avatar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en karizma nick kimin? | bebiS | 259 | 8,251 |
07-30-2008, Saat: 02:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
ALTAKİ üyeye yeni nick bulun | korkusuz | 41 | 3,264 |
06-30-2008, Saat: 04:01 PM Son Yorum: Son Noktam |
Konuyu Okuyanlar: 335 Ziyaretçi