Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmadı bidaha baştan alalım ben göremedim
:kucak: :hihi :teytey:
nasıl oldu yenemuko ??? bu iyi mi ??
Slm.Kayseri'den Sevgilerle...
|
03-20-2008, Saat: 10:32 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmadı bidaha baştan alalım ben göremedim :kucak: :hihi :teytey: nasıl oldu yenemuko ??? bu iyi mi ?? haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kucak: :hihi :teytey: bak bu daha ii tşkler aslında iç gülesin olmayabilir ama takmamakla hayatın güzelliklerini yaşamakla kuşların ötemesini dinleyerek bile hayattan zevk alabilirsin yani hayata pozitif yaklaşmayı denemelisin
03-20-2008, Saat: 10:55 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bu daha ii tşkler evet haklısın umarım bunu başarabilirim haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet haklısın umarım bunu başarabilirim istersen başabilirsin insanoğlu istedikten sonra herşeyi yapabilir ama yeterki yürekten gönülden istesin
03-20-2008, Saat: 11:02 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen başabilirsin insanoğlu istedikten sonra herşeyi yapabilir ama yeterki yürekten gönülden istesin di mi ? artık üzülmiycem. ama aklımı kurcalayan şeyler var haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:di mi ? artık üzülmiycem. ama aklımı kurcalayan şeyler var ne gibi şeyler mesela ?
03-23-2008, Saat: 08:47 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne gibi şeyler mesela ? psikolojik sorunları var sanırım . ne deyim. ''Akıllısı beni bulmaz, delisi peşimden ayrılmaz!!!'' |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|