GuzeLLerdi ÇiLekimm..
T$kLer..
T$kLer..
düşler vurulunca
|
03-23-2008, Saat: 02:58 PM <
emegine saglıkk süperdiler....!
Kendimi ben boşverdim,Sana adadım yeminlerimi..
Hiç kimsenin sevgisine bu denli muhtaç değilim.. Nasıl olduysa ben sende kendimi bilemedim.. BağLanmamaLıydım..Hatta seni hiç tanımamalıydım. Sana verdiğim Sevgiden değiL pi$manLığım,ben sende göremediğim a$Ka yanarım.. HakLıydın üsteLik sevmek oLmazdı Bu saatten Sonra.. Herkes oturmu$,Herkes e$ini buLmu$tu Bu oyunda.. Bir bendim KaLan BenLe ortada.. Uzaktan izLemeye,içimde oynanan oyunun acısını hisstemeye mahkumdum. Seni görmek için her$eyden biraz ekSiLtmeye mecburdum.. Senin yanındı yerim..En azından ben öyLe iStemi$tim.. Yinede iSyan etmedim..Kaderdi i$te boyun eğdim. Uzağında oLmama BiLe izin Vermedin. Uzaktan uzaga,yava$ça seyretsem seni yetinirdim.. Yapamadım.. Sana her baktığımda,bin engel koydular sevincime.. Beni senden alıkoyduLar! Hiç istemediLer seni sevmemi,benim canım pahasınada oLsa Koruduğum sevgimi.. Hor gördü onLar Beni..!Dü$ünmediLer hiSLerimi.. Seni Sevmemem gerekirdi.. Zordun ya ondanmı bu kaLbim seni bu denLi deLi sevdi? Sahnedeki oyun ba$Ladı bitti..ALkı$ yağmuruyLa ıSLattıLar geceyi.. Ne yapayım benimde KaLbim iStedi.. OynayaLım seninLe YasakLanmı$ bu HiKayeyi.ALkı$Ların sustuğu yerini. İLk Kez görSünLer acının BöyLeSini.. SuSsun alkı$Lar ba$LaSın yasakLanan a$Kın HiKayeSi. Bu kez Gözya$ına BoğuLsun gecenin SessizLiği.. ((Hadi Çık GeL Hayatımın Bir Kö$eSinden.. Ben SeninLe ya$amaya Mecburum Ah Bir bİLsen..)) ؛؟D[SIZE=2]evamını yazdım yüreğime..İçimdesin Bir an biLe gitme.[SIZE=4]؛[/SIZE][/SIZE] aLıntıı.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kırık DüşLer | MeLeksi | 1 | 625 |
02-01-2011, Saat: 08:50 PM Son Yorum: history |
|
Düşler kurdum sana gördün mü | Son Noktam | 1 | 528 |
06-19-2009, Saat: 07:41 PM Son Yorum: Samsun55 |
|
DüşLer VuruLunca DüşerLer.. Mi...?? | ROSE | 2 | 506 |
05-13-2007, Saat: 01:58 AM Son Yorum: ROSE |