deneme deneme deneme deneme
Yatarım Ben Ofiste
|
Çalis Allah çalis saat gecenin onu olmus
patron saat dokuza mesai koymus hem zaten bulamam bu saatte dolmus ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste Deli gibi trafik leventte Telefon geldi sularda kesIk evde Yarin zaten erken gelecem isyerine ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste saat olmus neredeyse yirmibir isIklar bile sonmus ofiste bir bir eve gidisim en az onbir ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste bilene ofis guzel bir ev bir mekandir Calisanlar icin 4 yildizli bir handir ofis ile ev arasi kayip zamandir ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste fazla mesai falan yok bizim sirkette lakin belese aksam yemegi verilmekte toplanti odasinda da plazma tv mis gibi ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste mudurun odasinda deriden bi kanepe gerci biraz dar ama ederim artik idare kahve makinasi da olacakti bi yerde ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste ne guzel otobusumuzdun sen 500t guzergahinin uzunlugu 62 kilometre oksijensiz solunumu ogrendim senin icinde ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste...
blue_belial
03-23-2008, Saat: 12:32 AM <
Gecen yıl bende dukkanda yatıyodum, haftada bı gun gelıyodum eve
dukkanın arkası vardı depo, orayı oda yapmıstım. tv, pc, mını buzdolobı vs hersey vardı dukkanı kapayınca kurkcu dukkanına gerı donduk ıste allahtan sımdıkı ısyerı bı kac cadde otede de eve yakın sımdı dıcen bunlardan banane eed sızene ama ne bılım sıırı okuyunca cok duygusallastım ya bırden anılarım deprestı saolasın serserı blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gecen yıl bende dukkanda yatıyodum, haftada bı gun gelıyodum eve OLur mu be abı....Sen anLatıcaksınn bız dınlıcez ..anı oluyo dınlemesı zevk bızım ıcın... Bende kalıyodum atolyede.. ılk ıse basladıgımda |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi