aslıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkr ederim canm =) ama dediim gibi burda anltmasam daha ii olr =)
Peki tatLim sen biLirsinde acayip merak ettim (neyle ilgiliydi)
Aşk Üzerine Sohbet
|
03-23-2008, Saat: 02:51 AM <
aslıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkr ederim canm =) ama dediim gibi burda anltmasam daha ii olr =) Peki tatLim sen biLirsinde acayip merak ettim (neyle ilgiliydi)
canım seni gördüm iyi oldum
aşktan konuşuyorduk ne güzel anlatacağın aşk nasıl ilk aşkını unuttun mu?
03-23-2008, Saat: 02:53 AM <
:S unutuLurmu hiç
Ne iLk askimi nede simdiye kdr tanidigim hiç kimseyi unutmadim unutamamda koLay koLay "Unutma, unuttum demek.. 'Onu' HatirLamaktir"
anladım hepsini mi sevdin de unutamıyorsun
yaw kaç tane vardı ki
03-23-2008, Saat: 03:00 AM <
YanLis anLasiLdi sibelim yani tanidigim kimseyi unutamam kolay koLay Ask mesk özeL konu bunLar sipsevdi de deiLm dakkada bi asik oLanLardn yani ... Resmen sevdim diebiLecegim 2 kisi var idi
tamam o zaman canım şıp sevdi resmi bir sevgi yok zaten yalnış anladım
canım aşk özel konu
03-23-2008, Saat: 03:15 AM <
öyLe tabii ...
aCiya sikayetsiz KatLaniosun asik oLunCa .. oKdr özeL ve güzeL birsey ki a$ik oLmak ..ayy bende sana anLatiorm a$k nedir die sen daha iyi biLirsin demi
03-23-2008, Saat: 03:20 AM <
Senin Ya$adikLarindan Birkaç keSinti aLaLim Sen a$k'i nasiL tanimLiorsun Ve senCe SimdiLerde ya$anan a$k mi ? yok deiLse Ne peki ??
şimdilerde yaşanan aşk değil tabiki onlara inanmıyorum...
aşk o dur heran herşeyde o onu onsuzda yaşamak aynı yöne bakmak o yokken onu duyumsamak derinden hissetmek onu her düşündüğünde yüzünün gülümsemesi bu kadar yeter canım sırf senin hatırına bişiler yazdım... şimdiki yaşananlarda sabır yok anlayış yok o olmazsa başkası sevmeye çaba yok arayışlar farklı ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşk üzerine birşey | MaSaL | 0 | 407 |
01-04-2011, Saat: 09:29 PM Son Yorum: MaSaL |
|
yürüyorum üzerine üzerine ecelimin. | acemhe | 0 | 361 |
11-10-2010, Saat: 01:02 PM Son Yorum: acemhe |
|
aşk üzerine tavsiyeyer | sıla | 1 | 432 |
11-12-2008, Saat: 07:55 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
|
Kapıyı vurup gidişinin ardından, bende "gitmelerin" üzerine kapadım tüm kapıları… | нüzüηçiçÑ”ği | 5 | 651 |
10-22-2008, Saat: 10:48 PM Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği |
|
Gün Yine Yoklugunu Giydi üzerine.. | AsLı | 8 | 526 |
08-05-2007, Saat: 06:02 PM Son Yorum: eRCi |