Eyw.
Bende sana Te$ekkür ederim
bari bende altta kaLmiyim
aL bunLarda Benden Sana hediye
Bende sana Te$ekkür ederim
bari bende altta kaLmiyim
aL bunLarda Benden Sana hediye
Forumun en leri
|
03-25-2008, Saat: 02:08 AM <
Eyw.
Bende sana Te$ekkür ederim bari bende altta kaLmiyim aL bunLarda Benden Sana hediye
hepsı aynı hatunmu bunların ben rus ısterım malum dun buyuk gundu
abı ben ortadakıne hasta oldum yaa hemen yolla
bende senın dogum gunun geldıgınde cengı cıkartacagım simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en sapık en aç the jokerole deme bana hedıye eddı onları
03-25-2008, Saat: 02:18 AM <
En bnm hakkımda yanLı$ dü$ünen NormaLde insan SevqisiyLe dOlup ta$an yüreimin Ettiqi FeryatLarI Bo$werip BöyLe makaraLarı Yaptıqım icin En Aç ve En SApık keLimeSine Maruz kaLdıqım İCin Utanmayan ve Hatta eet MAkara Yapmak AcLıksa ve SapıkLıksa Acta Benm sapıkta Diyen Ben ::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: En hepsi en yakın Zmnda Evinde Piko Diyende Ben
saol kardesım bende sana bı latın bı rus bırde amerıkan yollayacagım hatta yabancı dıl varsa msn falan verebılırım
03-25-2008, Saat: 02:22 AM <
YaBancı diL oLmazmı Bea
Kürtce War :yikildim: bi kac keLime :yikildim: The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YaBancı diL oLmazmı Beavay sen cozersın o zaman bu ısı yollayımmı msn adresını sımdılık sana bı amerıkan yollayım ıstermısın bak tek yasıyo kız aılesı ıle deyıl babası turkıyede ama ısını gorur yazında turkıyeye gelıyo her turlu kaynatırsıneee bosuna capkın demıyolar bana turklerle ugrasmıyoruz artık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,141 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,195 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |