Tertemiz bi yürek esti yüregime fırtınaydı o en güzel dost fırtınasıydı koca yürekli dost yüregi içimde sevgisini yüregini hissettigim fırtına...
Firarların adres sormadıgın bu şehirde bu yerde dost bulmak güven duymak sevmek zorken sevildin sevdin...güven verdin umut verdin seni kıran yıkan birisi affettin ama biliyorum ki o yürek hala yıkıp hala kırgın serçenin yüregi gibi yüregin...Küçük ama sevdiginin ugruna ölebilecek kadar eşsiz bi yürek dosttum...
Fırtınaların bana getirdigi en güzel dostsun dostluk tarifi mümkün olmayan birşey dostum diyorum kıymetlim diyorum
Fırtınılarla çıkan o güzelligi yüreginde gördüm ben dostum serçenin yüregini sende gördüm dostum gözlerimi gökyüzene ellerimi allaha açtım dostum varlıgın var oldugun o güzel yüregine suskun özlem kaldıgım dostum..
Bugün aynaya bakamıyorum sana yazdıgım her satırı kendimden igrenerek utanarak yazıyorum...
Sen cansın
Sen mükemmelligin adresinin dosttum
Sen fırtınanın bana getirdigi en mükkemmeliksin..
Yüregindeki o sevgi sonsuzluk dost senin sonsuz bi sevgi....En elleri ulaşılmayan ama insanın yüregine dokunansın sen dost....Küçük serçenin yüregi sendeki incilmesin o yürek incilmesin sevgi dolu o yürek ..
Sen mükemmelligin adresinin dosttum
Sen fırtınanın bana getirdigi en mükkemmeliksin..
Yüregindeki o sevgi sonsuzluk dost senin sonsuz bi sevgi....En elleri ulaşılmayan ama insanın yüregine dokunansın sen dost....Küçük serçenin yüregi sendeki incilmesin o yürek incilmesin sevgi dolu o yürek ..
[ses]http://www.freewebtown.com/firarifirtina/ne%20gelirse%20sevdadan%20gelir.mp3[/ses]