bn geldımm
kimse yokmu gelinde azcık konuşak
|
duygusuzduydu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Allah gerilirsen ne olurmuş:Karde$im Sen inSanLıkTan AnLamıon mu?! konu yanLı$ yeRe aCıLmı$ diO Arkda$ın ßiri Aman SaLLa dioSun kuRaLLara uymıCakSan ne i$in waR ßuRda? önCe kuraLLarı ßiL Sora Tartı$ ßenLen.. Âh be.
Esmer Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn geldımmnerelerdesin ya senin dede hala msj aysıomu hahhaha
03-29-2008, Saat: 06:41 PM <
ewt dıyokı arkadaslarına dedem dıye tanıtmıssın dedı bnde msj yazdım ıste annlattım konusmak ıstemıyom dıye ınş bırakmıstır
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karde$im Sen inSanLıkTan AnLamıon mu?! konu yanLı$ yeRe aCıLmı$ diO Arkda$ın ßiri Aman SaLLa dioSun kuRaLLara uymıCakSan ne i$in waR ßuRda?o salla lafını ben söylemedim tammmı ayrıca sana yazdığım mesajlara dikkat edersen hep gülücük işareti avr ben onalrı şaka söyledim asıl senin bişeden anladığın yok ayrıca salla lafını ben sölemedim iyi bakarsan sevinirim duygusuzduydu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o salla lafını ben söylemedim tammmı ayrıca sana yazdığım mesajlara dikkat edersen hep gülücük işareti avr ben onalrı şaka söyledim asıl senin bişeden anladığın yok ayrıca salla lafını ben sölemedim iyi bakarsan sevinirimDetayLaRa TakıLma ne demek iStediqimi Annadın.. Âh be.
İkinizde beni germeseniz çok daha iyi olur...Forum içerisinde herkes birbirine hitap tarzını dikkatli seçsin arkadaşlar...
Konu yanlış bölüme açıldığı için taşınmıştır. Esmer Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt dıyokı arkadaslarına dedem dıye tanıtmıssın dedı bnde msj yazdım ıste annlattım konusmak ıstemıyom dıye ınş bırakmıstırinş canım bende burda biiryle tartışıorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Azcık sıkışın bakiyim bende oturiyim :)= | every_night | 10 | 899 |
11-14-2009, Saat: 09:26 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
orda kimse yok mu?? | fElAkEt | 6 | 590 |
04-01-2009, Saat: 05:49 PM Son Yorum: CaNaT |
|
Hu huuu kimse yok muuuu?Duygusuzum nerdesiniz | PaPaTYa_PReNSeS | 33 | 1,927 |
10-22-2008, Saat: 09:58 PM Son Yorum: sunurk |