_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gel gell h.g Aslı
ho$ßldk tşkrler =)
Gececiler Bölümü
|
03-30-2008, Saat: 01:36 AM <
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gel gell h.g Aslı ho$ßldk tşkrler =) _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iııımmm capiçino aliiim ben nasıl yazılıosa artık ondan işte annadın senkızım bızde turk ıceceklerı var ne o ole turkce konus bak yoksa bende yabancı dılden konusacagım piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sımla sen bı gıdıyon bı gelıyon her zamankı gıbı bı degısıklık yok sende:ddoğru tespit naparsın evli barklı bayanızz,iş güç
6 sayfa çeviri yaptımmm ööööh bırakta Türkçem bozulsun Tamam durr Turkısh cafe bide Turkısh lokum alim yanına yada çikolataaaaa
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya piko böle mobilya falan işleri olduğunda gelirsin o zman yardıma dimeeeayıpsım ayagını uc kere yere vur ben hemen gelırım abla dolap tasınacak de onu bıle yaparım yanı amele olde amelede olurum aslıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heaa tmm burakcm yanii karşklık olmasn diiee şeetydm bentamam olmaz sen ne ıcersın baıkıyım kusura bakma cömeceksın oturacak koltuk yok cunku
03-30-2008, Saat: 01:41 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam olmaz sen ne ıcersın baıkıyım kusura bakma cömeceksın oturacak koltuk yok cunkuben en souundan bii su aliim çok susadıım ama mutfaa gtmee korkuorum _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6 sayfa çeviri yaptımmm ööööh bırakta Türkçem bozulsun Tamam durr Turkısh cafe bide Turkısh lokum alim yanına yada çikolataaaaatamam sana cafe olmaz ben kokusundan anında kusarım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,867 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |