_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahahahahaaa amelelik fotosu bilem varpşşt kız sus manyak
Gececiler Bölümü
|
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıpsım ayagını uc kere yere vur ben hemen gelırım abla dolap tasınacak de onu bıle yaparım yanı amele olde amelede olurum:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:yok yaaaw o kadar da değil sağol kardeşim simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru tespit naparsın evli barklı bayanızz,iş güçhaklısın yaa valla en zor hayatta senın allah kolaylık ve mutluluk versın daım simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:yok yaaaw o kadar da değil sağol kardeşimelalem ıcın oldumda senın ıcınmı olmayacagım amele
03-30-2008, Saat: 01:44 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam gelıyor................(2 dk sonra) buyur suyun ohoooo 2dkamıı naaptıın yaaa öldük susuzluktan aslıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benmiii masummu kötü bi izlenm bırkmamak içn bnlar hepsi reklamohhh nihayet bi an tanıyamadım seniii DEE aslıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohoooo 2dkamıı naaptıın yaaa öldük susuzluktannapalım ev bos olunca her yer bır bırıne benzıyo
Pikoooooooooooooooo sussssmaaamm hatta en sevdiğim huylarımdan biri susma-mak
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pikoooooooooooooooo sussssmaaamm hatta en sevdiğim huylarımdan biri susma-makbarbıecım canım benım bılırsın bak ben senı cok sevıyorum yapma psıman etme resmı sana gosterdıgıme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,856 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 167 Ziyaretçi