CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:h g...........
Ben geldim
Gececiler Bölümü
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötü barbie yok piyasada ama ben hep istisnaları oynuorum bu aralar nedense... İyi barbie sende karar ver ama iyimisin kötümüsün ? CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:sana kac parmak lazım CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi barbie sende karar ver amabence kotu valla bı resım gosterdım benı pısman ettı burda yaa:S piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:barbıe sakın bak guzunu sevıyım yapma Foruma koysam o resmi varyaaa ne hayır duası alırımm ayyyyyhhhh kötüüüüm benn kötüüümm gercekten ama sadece pikoya kötülk yaparm
iyiyi herkes oynar ama ben kötüyü oynuorum özüm iidirr ark.lar yapmaın etmeiin
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foruma koysam o resmi varyaaa ne hayır duası alırımm ayyyyyhhhh kötüüüüm benn kötüüümm gercekten ama sadece pikoya kötülk yaparm ben aradan yırttım o zaman Allah razı olsun Allah ne muradın avrsa versin senin eline düştü piko yandı git kendini boğazdan at :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,864 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 414 Ziyaretçi