Hoşbulduk simla
Gececiler Bölümü
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben varımm abla burda gözün arkkada kalmasınnn kanımın son damlasına kadar korurum seni helal sana be barbiem sen olmasan napardım ben sateeennn.muckssss piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ortalık karıstı ya bende anlamadım valla yaw ben kimin sen kimsin ne işimiz var burda ne yapıyoruz ne yedik nerde yaşıyoruz nereye ........ ne zaman öleceğiz kiminle kavga etmişiz böyle bişeyler işte ne diyon sen huuuuuuuuu ben ne diyom arızalandım galiba bip bip teknik hata :tey::tey::tey::tey::tey::tey:
Tamam abla hadi çık sen haberlerini bekliorum Hoşçakal gözün arkada kalmasın miley16:
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizlerde hoşgeldiniz speedy ve creature...ben hayattta ole bısı yapmam hıc gorulmusmu ya mıllet burda bı sımla dıye bı uye var sormayın dusmanımın basına vermesın _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam abla hadi çık sen haberlerini bekliorum Hoşçakal gözün arkada kalmasın miley16: dur kıs acele etmee aaaa :$ daha varrrr sussss!!!!!
03-30-2008, Saat: 02:12 AM <
S!MLa'cım cNm ß!DeneM , gözÜn arKaDa KaLMasıN TATLıM İ.gcLr tatLı rüYaLar a.r.VeRS!n
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ben kimin sen kimsin ne işimiz var burda ne yapıyoruz ne yedik nerde yaşıyoruz nereye ........ ne zaman öleceğiz kiminle kavga etmişiz böyle bişeyler işte ne diyon sen huuuuuuuuu ben ne diyom arızalandım galibaabı dur sen bı sakın ol ılk once sole bı cöm hele ne ıcersın onu sole |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,866 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 457 Ziyaretçi