kolasadım valla ben
Gececiler Bölümü
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S!MLa'cım cNm ß!DeneM , gözÜn arKaDa KaLMasıN TATLıM İ.gcLr tatLı rüYaLar a.r.VeRS!nsen ne zaman geldın ole yav benım nıye hıc haberım yok piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hayattta ole bısı yapmam hıc gorulmusmu ya mıllet burda bı sımla dıye bı uye var sormayın dusmanımın basına vermesın hoooopppp noluyosss daha gitmedim burdayımmm bilirim ben canım dedim ,sizee dimi bakın görün dk 1 gol 1 CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kolasadım valla bentamam o zaman ben sana bı kola bıde su getırıyım
Joker gecerken uğruosun herhalde arada okuyup gidiosun yorumları yaz çabuk
Simlamm cnm mcXx
03-30-2008, Saat: 02:14 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ne zaman geldın ole yav benım nıye hıc haberım yok LeyLa seN! GÖRÜnMeyeceK G!ß!m!y!mK!ne :yikildim: simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoooopppp noluyosss daha gitmedim burdayımmmsey yaa lan benım bu cenem yokmu abla valla dılım surtustu yaa ben sana deyıl baska bırıne dıyodum speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LeyLa seN! GÖRÜnMeyeceK G!ß!m!y!mK!ne :yikildim:bı an gozumden kacmıs kusuruma bakma speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S!MLa'cım cNm ß!DeneM , gözÜn arKaDa KaLMasıN TATLıM İ.gcLr tatLı rüYaLar a.r.VeRS!nsağol canım sizede iyi muhabbetler size doyum olmaz ama naparsınnnn evli barklı bayanısss (Her defasında sölemese olmuyo diosunuzdur içinizden şimdii)
03-30-2008, Saat: 02:16 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sey yaa lan benım bu cenem yokmu abla valla dılım surtustu yaa ben sana deyıl baska bırıne dıyodum KanDıRıKÇı :kop: !naNma PiKo 'ya s!mLa 'cım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 453 Ziyaretçi