simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inanmıyorum zaten küçüklüğünü bilirim ben onun anlatmayım şimdiiiabla ınan bana bak senın ıcın ben amele oluyorum sen bana ne dıyosun ama aglarım bak
Gececiler Bölümü
|
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yok caymam pikomun yüreği yeterabı helal sana ya sende olmasan speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h!ÇÇÇÇÇÇÇ yapaR MısıN PİkO Sen meLek g!ß! çocuq piKo Speedy varya bu yazılarını okuyarak yaşlancam galiba _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pikonun o resimleri bi yayınlarsam varyaaaa ahahahaa Aziz fikrinden cayabilirsnevet haklısın tamam resımler ırenc olabılırı ama ben sokaktakı serserıler gıbı elımde tesbıh sallayarak gezene kadar o amele halımle gezerım daha ıyı speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h!ÇÇÇÇÇÇÇ yapaR MısıN PİkO Sen meLek g!ß! çocuq piKone zaman yaptım yakında kanatlarım cıkacak benım benı alıyolar aranızdam melek olacakmısım piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet haklısın tamam resımler ırenc olabılırı ama ben sokaktakı serserıler gıbı elımde tesbıh sallayarak gezene kadar o amele halımle gezerım daha ıyı şak şak şak ( yani alkış ) piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla ınan bana bak senın ıcın ben amele oluyorum sen bana ne dıyosun ama aglarım bak neyse daha fazla uğraşmayım senle iyi çocuksun biliom ama arada bir olabilir
Bak baakk bana laf cambazlıı yapıoo edebiyat yapma felsefe hiç yapmaaa nys gencler ben kaçar Kötüyüm ben kötüyüümm :teytey: halay çeke çeke gidim barii
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse daha fazla uğraşmayım senle iyi çocuksun biliom Simla sende hayalet gibisin birden ortaya çıkıyosun korktum valla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,865 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 457 Ziyaretçi