_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak baakk bana laf cambazlıı yapıoo edebiyat yapma felsefe hiç yapmaaa nys gencler ben kaçar Kötüyüm ben kötüyüümm :teytey: halay çeke çeke gidim bariibunlar edebıyat deyıl hayatın gerceklerı canım ha kac bakalım cvp bulamadın kacıyosun demı
Gececiler Bölümü
|
Neyse Güzel yürekli insanlar ben kaçıyorum sizlee iyi eğlenceler
Allah'a EmaneT Olun... Byesss CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simla sende hayalet gibisin birden ortaya çıkıyosun korktum vallasorma abı ya benı her zaman korkutuyo ben bole deyıldım yasarken oldum CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse Güzel yürekli insanlar ben kaçıyorum sizlee iyi eğlencelerıyı geceler
Ben kaçıcaım önce Aziz ben ben ben
Hayırlı geceler Bende kactım gençlik görüşürüs bol muhabbetli geceler saatleri ileri almayı unutmayınız...Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim SaygıLarımLa... Byes!
03-30-2008, Saat: 02:30 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speedy varya bu yazılarını okuyarak yaşlancam galiba neDen az!z meLek piko aks!n! söLeyen var Mı ? ßaK aLMaya GeL!oRLarmı$ piKo 'yu ß! !$areT :tey::tey: KanatLarı çıKıoR HeM PİkO'NuN UÇtU UçACAk
çıkıom dedim herkesi gönderdim :yikildim:
ayıp olmasın çıkıym barii.herkese ii geceler... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kaçıcaım önce Aziz ben ben benelveda : speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neDen az!z meLek piko aks!n! söLeyen var Mı ? ßaK aLMaya GeL!oRLarmı$ piKo 'yu ß! !$areT :tey::tey: KanatLarı çıKıoR HeM PİkO'NuN UÇtU UçACAkben ne yaptım bılıyomusun masaya yumrugu vurdum dedım dunyadakı arkadasların bana ıhtıyacı var benı goturmeyın dedım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 84,778 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 64 Ziyaretçi