yapma ya o kadar vardı demek
ya sen ne yaptın ınsan benım noyu verırdı ya :
eee cagırsaydın onuda partıyeebelkı bısıler olurdu haa
ya sen ne yaptın ınsan benım noyu verırdı ya :
eee cagırsaydın onuda partıyeebelkı bısıler olurdu haa
Gececiler Bölümü
|
yapma ya o kadar vardı demek
ya sen ne yaptın ınsan benım noyu verırdı ya : eee cagırsaydın onuda partıyeebelkı bısıler olurdu haa
03-30-2008, Saat: 03:05 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O qüzeLLik o qözLeri O Fizik O Paris Hilton eDasıyla yürüyü$ felan numaramı istedi heycandan babamın numarasını werdim dü$ünün sen! sen! :kop: co$KuNuN ÇıraÄžı
03-30-2008, Saat: 03:06 AM <
haha
Babamın no 0535 le Ba$lıyor bnmki 0539 birden aqzımdan 0535 cktı Heycandan Konu$amıyorum modelinede dü$mek İStemedim öle dedim battı balık yan qider D babamınkini werdm o deiL Kadın diyor Caqrı ATıyorm dedim kaqıda yazıp werseniz Daha iyi Caqrı atsa Bizim peder ARıcak sen kimsin diye :yikildim::yikildim: sonra qeLde DüzeLt Karizmayı ilk qünden yalan olcaktık aZ daha The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahaha olaya bak ya sıkandal coskunun buyuk hatası dıye paparazı olurdun haa ıyı toparlamısın ben olsaydım ya ben sıze acık olan hattımı vereyım derdım
off yha knuyu açtım yrum yazmyı unttm nsee ii gceler herkese
03-30-2008, Saat: 03:15 AM <
dicek Salakmısın o zmn kapalı hattınımı weriyosun dicek D:d
sonra Sende yoo dersinm :d
03-30-2008, Saat: 03:15 AM <
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off yha knuyu açtım yrum yazmyı unttm nsee ii gceler herkese iiqeceLer CatLak The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dicek Salakmısın o zmn kapalı hattınımı weriyosun dicek D:dyok ne alakası var ya bunu yenı aldım da unutuyorum sureklı dersın hafıftende sempatık bı gulumseme olayı cozerdın sen yaa chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off yha knuyu açtım yrum yazmyı unttm nsee ii gceler herkeseıyı geceler kız
03-30-2008, Saat: 03:21 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ne alakası var ya bunu yenı aldım da unutuyorum sureklı dersın hafıftende sempatık bı gulumseme olayı cozerdın sen yaa taßi ya senLe Bi Rusya Turu yapmak $arT oLdu Piko Rusyayı icten qÖcertiriz 2miz HertürLü Bi qidiyomu$uz 20 sene sonra HerkeZ MeleZ doqmaya ba$Lıyor felan Türk oluyo herkeZ Bizde a$iret aqaLarı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,859 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |