:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duyqusuz'da bir balo olsa:D
Seyduna
:kucak::kucak:ben kimlen gitcemm ya kimse beni götürmüo erkkleri geçtim kısda olsa razıyım daha
Ara
piko
ya ama kızlar ben sımdı sızı tek gondermeye yuregım el vermedı ama madem ıstemıyosunuz bende ıstemıyorum nurcan senın balonada gelmıyorum haberın olsunBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
piko
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kucak::kucak:ben kimlen gitcemm ya kimse beni götürmüo erkkleri geçtim kısda olsa razıyım daha
bak benlede kımse gelmıyo benımle gıdermısınBig GrinBig Grin
Ara
€BeRimSin
O'nunla Smile
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama kızlar ben sımdı sızı tek gondermeye yuregım el vermedı ama madem ıstemıyosunuz bende ıstemıyorum nurcan senın balonada gelmıyorum haberın olsunBig GrinBig GrinBig Grin
qelmessen qelme hıh ben benimle gidecek birini bulurum bi tek erkek sen misin:--/
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Nurcan geL beraber gidek Big Grin
Ara
The jøkéЯ™
Damsız Hatun warsa Benide aLın Big GrinBig Grin
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Damsız Hatun warsa Benide aLın Big GrinBig Grin
heheh kimseyi bulamasınmı jokerBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
JoKeR beRabeR qidek mi Lem baLoya bak bu tekLifimi bida buLamazsın Cool TongueBig Grin
Ara
The jøkéЯ™
taßi qidek Canım Big Grin
iStediin zmn İStediin yere qideriz Big GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  üstteki üye tatlı olsa ne tatlısı olurdu ???? sıla 285 9,500 11-18-2015, Saat: 03:52 AM
Son Yorum: Jelly_Belly
  SihirLi değneğin oLsa üsttekini neye çevirirsin ? Ñ•qρα кJмя 1,437 27,563 01-17-2011, Saat: 10:19 AM
Son Yorum: Qetesh
  Kilitli Bir Kutunuz Olsa Icine Ne Saklardiniz???? YaSaK_AsK 77 3,186 11-24-2009, Saat: 02:18 AM
Son Yorum: SUSKUN
  çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ? ¤ ćaяaмєLL ¤ 102 4,918 09-13-2009, Saat: 02:23 PM
Son Yorum: MaNeSiA
  Hayatta Herkezin Bir Sloganı Olsa Sizinki Ne Olurdu. deli yürek 8 791 08-24-2009, Saat: 06:23 PM
Son Yorum: deli yürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 11:45 PM