:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
EndLess
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tostunu yedin mi ?? Big Grin

Tostumu yedım sneı beklıyorum Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
Hoşgeldin Tuuba Smile
Ara
EndLess
arKadasLar burası AıLe forumu yeter artık Lutfen suyunu cıkarmayın...SmileSmileSmile

Yenı GeLen arkadasLarımıza..Yaptıgınız saygısızLıktan doLayı Ozur DıLeyın Lutfen...SmileSmileSmile
Ara
CaNaT
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arKadasLar burası AıLe forumu yeter artık Lutfen suyunu cıkarmayın...SmileSmileSmile

Yenı GeLen arkadasLarımıza..Yaptıgınız saygısızLıktan doLayı Ozur DıLeyın Lutfen...SmileSmileSmile

Akıllı uslu insanın hali başka oluyor tabi Smile Big Grin
Ara
TuuBaa
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Tuuba Smile

H.bbbb :hihi
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arKadasLar burası AıLe forumu yeter artık Lutfen suyunu cıkarmayın...SmileSmileSmile

Basta sen Tongue Big Grin
Ara
EndLess
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Basta sen Tongue Big Grin

Tuubam benı yaptıgım essekLıkten doLayı affedebılecekmısın sana kendımı affettırmek ıcın evımde bı gece mısafgır etmek ıstıyorum lutfen benı kırmaBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko

Nuri Alço önden sizi alalım özür için peşindende Çoşkunu Big Grin

beim dilememe gerek yok ben koruyordum Big Grin
Ara
The jøkéЯ™
Ben bi$ey yapmadımki Big GrinBig Grin
Özür diLememe qerek y0k qaLiba Big Grin
her$eyi serseri yaptı Big Grin
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tuubam benı yaptıgım essekLıkten doLayı affedebılecekmısın sana kendımı affettırmek ıcın evımde bı gece mısafgır etmek ıstıyorum lutfen benı kırmaBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Kırıorum paramparca ediyorum hemde Big Grin Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 06:56 AM