Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Msjı sıldım
Benı evLenırmısın Tuuba Demıstım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Cxxxx Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Msjı sıldım Cxxxx Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etme eyleme şimdi böyle lafmı olur Nerde ısmarlıcan Ucus bi yere götürme TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerde ısmarlıcan Ucus bi yere götürme yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda Mühim olan insanlık tabe Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen Mesela? TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mühim olan insanlık tabe yani bencede unutmayınki parayla saadet olmaz TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mesela? mesela tercih sizin siz nereye derseniz TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım Varmassan varma banada ne kızlarverdıde ben ıstemedım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|