:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Msjı sıldım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Benı evLenırmısın Tuuba Demıstım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

Cxxxx Big Grin Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım Tongue Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etme eyleme şimdi böyle lafmı olur Big Grin

ayrıca pinti değilim buyur gel yemek ısmarlayım sana Big Grin

Big Grin Nerde ısmarlıcan Big Grin Ucus bi yere götürme Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx Big Grin Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım Tongue Big Grin

nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Nerde ısmarlıcan Big Grin Ucus bi yere götürme Big Grin

yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda Big Grin

Mühim olan insanlık tabe Big GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen Big Grin

Mesela? Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mühim olan insanlık tabe Big GrinBig Grin

yani bencede unutmayınki parayla saadet olmaz Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mesela? Big Grin

mesela tercih sizin siz nereye derseniz Big Grin
Ara
EndLess
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx Big Grin Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım Tongue Big Grin

Varmassan varma banada ne kızlarverdıde ben ıstemedım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesela tercih sizin siz nereye derseniz Big Grin

Du bi google dan bakim en pahalı yer neresiymis Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 10:59 PM