Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani benmi kararttım senin hayatını onumu demek istedin
kesin vardır bi alakan
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani benmi kararttım senin hayatını onumu demek istedin kesin vardır bi alakan TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni gelen sen deilsin benim olsun bir tek yeni gelenemi hoş geldin denilior TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin vardır bi alakan sanmam ama olabilirde
04-01-2008, Saat: 03:11 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye üstüne alındınki belki bana dedi h.g. die O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n aldın mı cvbını? speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n biliorumdum zaten ona dediğini hani arada ben geçenebilirmiyim diye üstüme alındım sadece TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldın mı cvbını? sevin sevin bunun yarınıda var Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevin sevin bunun yarınıda var ihihihihi Dün bügün yarın hic farketmes TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ihihihihi Dün bügün yarın hic farketmes demi önemli olan sevinmek
04-01-2008, Saat: 03:15 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliorumdum zaten ona dediğini hani arada ben geçenebilirmiyim diye üstüme alındım sadece HımSS KenD!ne Pay çıKarTmaK !SteD!n ÖLe m! yeNemuKo ... nereLerdes!N had! sen De ho$ geLD!n |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|