:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani benmi kararttım senin hayatını onumu demek istedin Big Grin Big Grin

kesin vardır bi alakan Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni gelen sen deilsin benim Big Grin

olsun bir tek yeni gelenemi hoş geldin denilior Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin vardır bi alakan Tongue Big Grin

sanmam ama olabilirde Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye üstüne alındınki belki bana dedi h.g. die Big Grin

icon10.gif O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM icon10.gificon10.gificon10.gif TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n icon10.gificon10.gif
Ara
TuuBaa
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icon10.gif O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM icon10.gificon10.gificon10.gif TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n icon10.gificon10.gif

aldın mı cvbını? Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icon10.gif O seN!n HüSNü KuRuNTuN CnM icon10.gificon10.gificon10.gif TaMaMeN ßaCıMa DeD!m ßeN ÇıKıL AraMızDaN YeneMuKo YeNe M! SenS!n icon10.gificon10.gif

biliorumdum zaten ona dediğini hani arada ben geçenebilirmiyim diye üstüme alındım sadece Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldın mı cvbını? Big Grin

sevin sevin bunun yarınıda var Big Grin Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevin sevin bunun yarınıda var Big Grin Big Grin

ihihihihi Big Grin Dün bügün yarın hic farketmes Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ihihihihi Big Grin Dün bügün yarın hic farketmes Big Grin

demi önemli olan sevinmek Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliorumdum zaten ona dediğini hani arada ben geçenebilirmiyim diye üstüme alındım sadece Big Grin

HımSS KenD!ne Pay çıKarTmaK !SteD!n ÖLe m! yeNemuKo ... nereLerdes!N had! sen De ho$ geLD!n SmileSmileSmile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 05:14 PM