speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HımSS KenD!ne Pay çıKarTmaK !SteD!n ÖLe m! yeNemuKo ... nereLerdes!N had! sen De ho$ geLD!n
Deme ona h.q
sLmmmmmmmmmmm D:
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HımSS KenD!ne Pay çıKarTmaK !SteD!n ÖLe m! yeNemuKo ... nereLerdes!N had! sen De ho$ geLD!n Deme ona h.q speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HımSS KenD!ne Pay çıKarTmaK !SteD!n ÖLe m! yeNemuKo ... nereLerdes!N had! sen De ho$ geLD!n buralardayım tşk ederim hoş buldum TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deme ona h.q geç kaldın dedi bile üzülme sakın bana h.g. dedi die Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geç kaldın dedi bile üzülme sakın bana h.g. dedi die Geri alıcak isteh TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geri alıcak isteh sanırım çok beklicen Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım çok beklicen Olsun gec olsun güc olmasın TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olsun gec olsun güc olmasın ama onu söylerken geri almayacağı için dedim ben Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama onu söylerken geri almayacağı için dedim ben Alıcaaaakkkk iste o kaddar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|