Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu saatte malesef uçak hiç bulunmaz dedim gibi tabanlara kuvet
yAaah Sanane Belki yürümek istemiom halalalalaa
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu saatte malesef uçak hiç bulunmaz dedim gibi tabanlara kuvet yAaah Sanane Belki yürümek istemiom halalalalaa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yAaah Sanane Belki yürümek istemiom halalalalaa bu durumda mecburen yürüyeceksin sen istemesende Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu durumda mecburen yürüyeceksin sen istemesende Yürümücem isteh Ösel helikopterimi getirtirim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürümücem isteh Ösel helikopterimi getirtirim malesef pilotlar hastaymış yürümekten başka çaren yok Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:malesef pilotlar hastaymış yürümekten başka çaren yok Yahu benim pilotlarım hasta deil deeetttttthhhhhhh Hem olsa bilem yedek pilotlarım var TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yahu benim pilotlarım hasta deil deeetttttthhhhhhh Hem olsa bilem yedek pilotlarım var yedek pilotlarını tatile yolladın ya ne çabuk unuttun speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aNammmm S!Z ÇhOq !y! AnLa$ıoRsUnUz ne GüzeL çok şükür ii anlaşıyoruz Allah Bozmasın Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yedek pilotlarını tatile yolladın ya ne çabuk unuttun Bana bunak muamelesi yapma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|