Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee ne olacak olunca
her işe onlar koşcak ben oturcam
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee ne olacak olunca her işe onlar koşcak ben oturcam
çalişmak Her Babayiğidin Harci Değildir. Hele Hele Bu Dönemde
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ihihihii diil tavan yapmak tabanını bilem yapaman o senin düşüncen denemesi bedava hadi sen terk o şirketi ben geçeyim sende dışardan izle tavanmı tabanmı gör TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her işe onlar koşcak ben oturcam şirketin neden taban yaptığı belli şimdi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o senin düşüncen denemesi bedava hadi sen terk o şirketi ben geçeyim sende dışardan izle tavanmı tabanmı gör tmm istifa dilekcemi yasıom TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm istifa dilekcemi yasıom tmm ama yazarken yerine beni öner Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm ama yazarken yerine beni öner Cxxxxx böle bişeye sebep olamam TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxxx böle bişeye sebep olamam iide şirketin istikbali için sebep olman lazım merak etme senide görürüz o zaman
Çocuklar boşa uğraşıyorsunuz, sizin hayatı öğrenmenize çok zaman var öncelikle (okuyorsanız eğer) okulunuzu bitirin hayata adım atın o zaman neyin ne olduğunu göreceksiniz size dostça nasihat
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|