:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
Yenemuko
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çocuklar boşa uğraşıyorsunuz, sizin hayatı öğrenmenize çok zaman var öncelikle (okuyorsanız eğer) okulunuzu bitirin hayata adım atın o zaman neyin ne olduğunu göreceksiniz size dostça nasihat

iide arkadaşım biz çalışıyoruz zaten okulu bitirdik hayat kavgası içindeyiz hayatın nasıl olduğunu şahsım adıma ii biliyorum Big Grin
Ara
TuuBaa
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çocuklar boşa uğraşıyorsunuz, sizin hayatı öğrenmenize çok zaman var öncelikle (okuyorsanız eğer) okulunuzu bitirin hayata adım atın o zaman neyin ne olduğunu göreceksiniz size dostça nasihat

Bis hayat okulundan mesunus saten Tongue Big Grin
Ara
TuuBaa
Ne büyüq qonusdum beh Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asıl istikbali icin sebep olmamam lasım Big Grin

yalnış düşünüyorsun neyse sen bilirsin yapacak bişey yok tabana devam o zaman Big Grin
Ara
Fugit
ama istifa etmeye kalkıyorsun, istifa ettiğin zaman iş bulacağınımı zannediyorsun
Ara
TuuBaa
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama istifa etmeye kalkıyorsun, istifa ettiğin zaman iş bulacağınımı zannediyorsun

Ben istifa etmiom Big Grin zorla ettirio Yenemuko Tongue Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben istifa etmiom Big Grin zorla ettirio Yenemuko Tongue Big Grin

hadi cnm beni ne karıştırıon işin içine sen dedin ya ben istifa edeyim sen gel yerime şirketi kurtar die Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi cnm beni ne karıştırıon işin içine sen dedin ya ben istifa edeyim sen gel yerime şirketi kurtar die Big Grin

Allah kuru iftiradan saklasın Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah kuru iftiradan saklasın Big Grin

amin amin bencede Big Grin
Ara
Fugit
Sakına istifa etme ve kimsenin lafınada aldırma sizler daha çok gençsiniz hayatın baharındasınız yazık olur sizlere
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 08:45 AM