:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
Selin :)
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tongue Big Grin Bu da benim farkım diyerek ukalalık yapsam Tongue Big Grin
söylediğin gibi ukalalık yaptn Big Grin
Ara
TuuBaa
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tuba Mektuptan başka bir derdiniz kalmadımı boş verin mektupları keyfinize bakın kendinizi üzmeyin

Takıldı mektuplara ben napiim Tongue Big Grin
Ara
TuuBaa
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söylediğin gibi ukalalık yaptn Big Grin

Tongue Tongue Tongue .........
Ara
EndLess
uLem bı sapıklık yaptım...SmileSmileSmileSmile Tubbaya asıLdımm kızın konusunda PatLama yasandı ...Ama ben daha karısmıyorum eger bıraz daha karısırsam patlama bende olcak Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
Fugit
Boş ver hayat güzel keyfine bak takıntı yapma sana bir dost nasihatı
Ara
TuuBaa
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uLem bı sapıklık yaptım...SmileSmileSmileSmile Tubbaya asıLdımm kızın konusunda PatLama yasandı ...Ama ben daha karısmıyorum eger bıraz daha karısırsam patlama bende olcak Big GrinBig GrinBig Grin

Kendine pay cıkarmasan olmas yane Tongue Big Grin Benim farkımdan kaynaklanıo Tongue Big Grin
Ara
TuuBaa
Coq ukalayım biliom Big GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Benim eve gitme vaktim gelmis Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Big Grin Senin mektubuna mı kaldım sanqi Tongue Big Grin

kalmasan geri verirdin mektuplarımı Big Grin
Ara
Fugit
Arkadaşlar böyle bir yerde güzel cümleler yazılırsa arkadaşlıklarınız perçinleşir böyle yapmazsanız yalnızca kırgınlıklar oluşur ve siz gençlerede bu durum hiç yakışmaz
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 07:03 PM