0ha ne c0k msj atıLmıs béN geLene kadaR
h0sqéLdın 2ba
h0sqéLdın 2ba
sLmmmmmmmmmmm D:
|
04-01-2008, Saat: 05:03 PM <
0ha ne c0k msj atıLmıs béN geLene kadaR
h0sqéLdın 2ba TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:var iste vaaaaar sen öyle san tabanlara kuvet anca gidersin zaten eve şimdide çık bence TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kendine pay cıkarmasan olmas yane Benim farkımdan kaynaklanıo ben oLmasam sneın farkınn ortaya cıkmazdı €dıt Yargıc : KartaL Kıracam Kafanı Kac Kere UYardım Senı en Sonunda BanLamak Zorunda KaLacam AKıLLan TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnatlasıo benlen anaaaaaaa kim kimle inatlaşıo acaba
Arkadaşlar lütfen kendinize gelin taş falan forum içerisinde böyle cümleler hoş değil..
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavum ben oLmasam sneın farkınn ortaya cıkmazdı CxCxCx Kuru fasulye gibin kendini nimetten sayma Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavum ben oLmasam sneın farkınn ortaya cıkmazdı nuri dur iki dakka şurda mektublarımı kurtarmaya çalışıyorum ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:0ha ne c0k msj atıLmıs béN geLene kadaR 2ba? Tuba mı demek istedin ? H.b Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kimle inatlaşıo acaba Sen benle inatlasıosun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|