chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$éndé $éLinLé aynı Çiçéği PayLaşıoSun adaŞmhe BİDANEM seninkini beendim valla bisimki ascık kaktüsü andırıo((
HaRßi Çok GüzéL ßi Çiçeğinizz waR
€n gzeL ßnm çiçeğim =))
HanGi CiCekSiniZ =P
|
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he BİDANEM seninkini beendim valla bisimki ascık kaktüsü andırıo(( aaa aL ßitnmm bnlarr snn içinn üzüLme
benim bir çiceğim bile olmadı artı bana çicek verende olmadı üstelik bu linkteki beni çicek olarak bile kabul etmedi ne tahlisizim ben ya
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he he bana çicek vermedi demekki benim çiceğim yok nası vérmedi adını yzdın mı Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim bir çiceğim bile olmadı artı bana çicek verende olmadı üstelik bu linkteki beni çicek olarak bile kabul etmedi ne tahlisizim ben yasen BAna şaka yapmaya çalışırsan alamssın çiçek feln tabikim Allah cezanı evrdi böö nese zaten okadar zekiyimki hemn anladım hahah:kop:
[INDENT]
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Duyguş çok güsel çiçkler saol canumm adaşumm Ne dmk adaŞ =)) [/INDENT] maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen BAna şaka yapmaya çalışırsan alamssın çiçek feln tabikim Allah cezanı evrdi böö nese zaten okadar zekiyimki hemn anladım hahah:kop:€edd .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üstteki üyeye,hangi otu veya çiçeqi vermek istersiniz? :D | duyqushh | 0 | 445 |
09-01-2008, Saat: 08:37 PM Son Yorum: duyqushh |
|
Hangi böcek sizsiniz. | *Asİ-yÜrEk* | 13 | 744 |
07-20-2008, Saat: 12:23 PM Son Yorum: nry8 |
|
Hangi dünya rekorunu kırabiLeceinizi öğrenin.! xP | ~uqqaLa~ | 24 | 1,470 |
06-04-2008, Saat: 09:32 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Hangi ülkede Ne Yapilmamali? | *AnGeL_GirL* | 6 | 689 |
03-02-2008, Saat: 12:40 AM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Hangi Burçtan CACIK olmaz | *AnGeL_GirL* | 5 | 681 |