:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HanGi CiCekSiniZ =P
EndLess
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok hemen şu haLimden faydaLanmaya Çalışı0n vazgeçtim geLmicem snaa pis spık :pisik:
OLurmu duygucum....:ÇDBig GrinBig Grin senın saf temzı duyguların bısey yapoarsam nolım ..benıkm ısım senle duygularını napım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
~uqqaLa~
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Be n ona ayrıca bayılıyorum ama sana daha bayılıyom Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

imza wereym miCool
Ara
chatlaq
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet asıL masum ve temiz kaLpLi benim dimi speedy_qirL :o

ßöö :pisik:
Ara
EndLess
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:imza wereym miCool

Ben sana gazoz vereyım mı9 Icersın soguk soguk Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
~uqqaLa~
. Sad nee Sad
Ara
speedy_girl
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet asıL masum ve temiz kaLpLi benim dimi speedy_qirL :o

oy oy UqqaLa taß!! cnMMM icon10.gificon10.gificon10.gif KaLß!N! NeYLe yıKıoNK!Ne Tongue
Ara
~uqqaLa~
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy UqqaLa taß!! cnMMM icon10.gificon10.gificon10.gif KaLß!N! NeYLe yıKıoNK!Ne Tongue

aCe :o tavsiye ederim Tongue
Ara
chatlaq
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLurmu duygucum....:ÇDBig GrinBig Grin senın saf temzı duyguların bısey yapoarsam nolım ..benıkm ısım senle duygularını napım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

:oßen kçı0mm =))

uzak duR ßenden oLumm Cner snra sni dvmeye geLirr Big Grin
Ara
~uqqaLa~
waaw caner ha Big Grin
Ara
EndLess
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::oßen kçı0mm =))

uzak duR ßenden oLumm Cner snra sni dvmeye geLirr Big Grin

Caner de dınLemem..CemaLde..Ben ısımı ustaLıkLa yaparım kızdırma canerede gazoz verrım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Üstteki üyeye,hangi otu veya çiçeqi vermek istersiniz? :D duyqushh 0 447 09-01-2008, Saat: 08:37 PM
Son Yorum: duyqushh
  Hangi böcek sizsiniz. *Asİ-yÜrEk* 13 762 07-20-2008, Saat: 12:23 PM
Son Yorum: nry8
  Hangi dünya rekorunu kırabiLeceinizi öğrenin.! xP ~uqqaLa~ 24 1,490 06-04-2008, Saat: 09:32 PM
Son Yorum: _AL0n3_
  Hangi ülkede Ne Yapilmamali? *AnGeL_GirL* 6 694 03-02-2008, Saat: 12:40 AM
Son Yorum: AfrâsyâB
  Hangi Burçtan CACIK olmaz *AnGeL_GirL* 5 686 01-12-2008, Saat: 11:59 PM
Son Yorum: TutkuM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 05:59 AM