TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dicekdim yahsanmam dicek olan şimdiye 10 kere derdi
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben'ce
ben'ce yenimi çıktı
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dicekdim yahsanmam dicek olan şimdiye 10 kere derdi TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben'ce ben'ce yenimi çıktı TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şiddetle kınıorum seni detthh Şiddete hayır Kınama falan ayıp oluyo ama forum içinde ikilik yaratmayalım 2le Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanmam dicek olan şimdiye 10 kere derdi On kere dicem dedi zatenMuhasebeciye bak sayamıyo Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanmam dicek olan şimdiye 10 kere derdi Eft benim icadım miley16: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:On kere dicem dedi zatenMuhasebeciye bak sayamıyo ne yaparsın işte bi yandan iş bi yandan laf yetiştirince saymayıda unuttum YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şiddete hayır Coq uyussun TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eft benim icadım miley16:Toplum huzuru için başka icad yapma lütfen TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eft benim icadım miley16: madem icat edion vatan'a millet'e hayırlı bişeyler icat et TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Coq uyussun Aynadaki yansımanım ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|