The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli oLmz.Avukatına Sahip Cık
Avukatıyım varmı itirazın ona laf gelirse kendime gelmiş sayarım kardeşim gibi anladın mı?
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..?
|
04-04-2008, Saat: 09:24 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli oLmz.Avukatına Sahip Cık Avukatıyım varmı itirazın ona laf gelirse kendime gelmiş sayarım kardeşim gibi anladın mı? The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli oLmz.Avukatına Sahip CıkAvukatımda kimmiş benim nie hberim yok?? The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PostacıLıqamı Ba$LadIn ?eftt çokmu belli edıorum biz olsak altında kalmıon ama bakıorumda delıkanlı yurege tırs tırs Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Avukatıyım varmı itirazın ona laf gelirse kendime gelmiş sayarım kardeşim gibi anladın mı?şey hüseyin abi saolll tşk ederimmm .... ama neoluyo ebn anlamadımm bişşeee
04-04-2008, Saat: 09:27 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey hüseyin abi saolll tşk ederimmm .... ama neoluyo ebn anlamadımm bişşeee Sana biri ters laf ederse ağzının payını alır benden. Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana biri ters laf ederse ağzının payını alır benden.ya sen yanlış anladınn ..... bis şaka yapıos birbirimizee hem senn kötü olma kimseyle yaa bu ebnim sorunummm
04-04-2008, Saat: 09:29 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Avukatıyım varmı itirazın ona laf gelirse kendime gelmiş sayarım kardeşim gibi anladın mı? Lan qit Ötede bayıL. i$misin Sipari$mi ? Töbe. qözLerinLE 0ku yaZdıkLarımı ba$ka BiyerinLE deiL. He Madem Ba$ka BiyerinLE okuyosun söyle Bana nerenLe okduqunu Bende OramLa Yaziyim Senin icin dAha Raat oLur ! CacıkLık yapmaya Hic qereK.Aramdaki Muhabbete SaZanLık yapmayada qerek yOk. Ztn Ortada EdiLmi$ Kötü bi Lafda y0k. Sen Kendi Kendine Tribe qirmi$sin benm yÖrünqemden cekiL Tribine Tribine Tribine Bandıqım.
04-04-2008, Saat: 09:30 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana biri ters laf ederse ağzının payını alır benden. oLm TenekeLik Yapma Lan !
04-04-2008, Saat: 09:30 PM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eftt çokmu belli edıorum biz olsak altında kalmıon ama bakıorumda delıkanlı yurege tırs tırs sen Sıkma tatlı Canını. The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lan qit Ötede bayıL.:A::A::A::A::A::A: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu isim senin neyin oluyor | tatlı_cadı | 792 | 17,620 |
04-10-2022, Saat: 04:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Isim Senin Neyin Oluyor....... | GCLRNFNS | 8,797 | 123,691 |
05-31-2021, Saat: 08:37 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
♥ Benim Icin Napardın? ♥ | tatlı_cadı | 887 | 22,786 |
06-06-2012, Saat: 04:37 PM Son Yorum: adyge55 |